Et selskap på seks personer, i en ganske full restaurant en tirsdag i desember. Ventet i 20 minutter på noe i glasset, og en time på mat. Ingen beklagelser i vente tiden. Var kun tre dagen kjøtt igjen, så jeg byttet til pinnekjøtt. Så salt at jeg kun klarte å spise halvparten. Med mange glass vann til. Tilbehøret falt bedre i smak. And og reinsdyr viste seg og være bedre valg. Men når de som hadde valgt villand etterlyste potetpuréen og fikk til svar at nei kokken sier det står feil på tavla/menyen så sank stemningen. Den unge servitøren fikk beskjed om at det måte ordnes, og kom raskt tilbake med en skål med pure. Pluss for det. Stemningen var god og vi fikk straks vi var ferdig med maten forespørsel om dessert. Etter at vi takket nei til dessert ønsket en i selskapet å gå, noe servitøren overhørte og skulle hente regningen. Vi bad om regningen minst 2 ganger til og ventet over en halvtime på å få betalt. Frister ikke til gjentagelse.