Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et sted med atmosfære!!”
Anmeldelse av The Broker

The Broker
Bestill bord
2
søn. 1.8.
20:00
Vurdert som nr. 546 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Kafé, Gastropub
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Superhyggelig sted for god mat og drikke. Gamle ærverdige lokaler. Servicen var på topp og lunsjen smakte nydelig. Kan varmt anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MonaA1402
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 141 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018

Vi var der en lørdag, og valgte å sitte ute i det fine været. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom, og lokalet i seg selv er pent. Skal jeg pirke på noe, må det være at det pocherte egget var iskaldt. Dog er det en bagatell.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Solide frokoster, sunn og spennende lunch eller bare et glass vin eller en øl. Da er the Brokers stedet. Ikke så dyrt, ikke billig, men alltid god mat - kanskje ikke det mest moderne, men duverden; dette er et sted for et godt måltid eller en helaften. Du går aldri feil hvis du velger Brokers i Bogstadveien.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ove A T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Jeg har vært her flere ganger og spist, og både service og mat har jeg funnet ut er avhengig av hvem som er på jobb. Best service får du av de svenske kelnerne, og det virker som om kokken som lager maten når de er på jobb, lager både den beste maten og er mer raus på porsjonene.

Fredag 15 juni, på ettermiddagen, var min mor, mine døtre og meg selv sultne, og vi fant ut at vi ville spise på The Broker. Sommermenyen skulle prøves. Min mor bestilte hamburger, en datter bestemte seg for ceasar salat, den andre bestilte blåskjell mens jeg bestemte meg for fetasalat. Vi så frem til et herlig måltid!

Før maten kom på bordet gikk det 45 minutter! - humøret var derfor ikke helt på topp da vi endelig fikk det vi hadde bestilt. Lite folk i lokalet var det også, det virket derfor ikke som om det var så travelt kan du si. - og nå starter klagingen:
- burgeren manglet chipotel-majones som var tilbehør
- blåskjellene kom med brød, ikke pommes frites
- ceasar salaten var god, men inneholdt så lite salat så vi lurte egentlig på om det var salat i den, i tillegg lå det 2 bittesmå kyllingbiter på toppen. Ikke mye å rope hurra for til den nette sum av kr 185,-
- fetasalaten som skulle inneholde basilikum vinagrette og honningristet fiken, var uten dressing (en knusktørr opplevelse) og en halv fiken uten honning. Hvitløksbrødet som er annonsert som tilbehør var 2 skiver med surdeigsbrød påsmurt vanlig smør. Surdeigsbrød er kjempegodt det altså, men smakte overhode ikke av hvitløk.

Vi prøvde å få kontakt med en serveringsdame, men jeg måtte til slutt gå bort til henne å fortelle at vi ikke var spesielt imponert over maten. Lite oppfølging av personale. Hun gikk til kjøkkenet for å gi tilbakemelding på maten. Etter en stund kom det en kelner med fler brødskiver, olivendressing til meg og majones til min mor, da var vi egentlig allerede forsynt.

De slo riktignok av 10% på maten som et "plaster på såret", men neste gang hvis jeg besøker stedet, holder jeg meg til drikkevarene.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
8  Takk, mother-of-love
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Innom for en øl denne gangen. Et helt greit brunt sted med fin beliggenhet på Majorstua. Har tidligere spist her og, og maten er slett ikke så verst.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, O6329TDanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Broker, så også på

 

Har du vært i The Broker? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din