Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig”
Anmeldelse av Galgen

Galgen
Vurdert som nr. 237 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Denne bydelsrestauranten byr på god atmosfære og god mat i hyggelig omgivelser. Man bestiller og betaler maten i baren,, og maten blir båret ut til deg når den er ferdig. Menyen består av enkle retter og et par middagsretter.

Dato for besøk: november 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 53 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018

Digger tirsdagsquizen, burgeren og en pils i bakgården på sommeren. Ekte nabolagsfølelse, med brettspill og campingstoler.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 414helened
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018

Veldig god mat. STORE porsjoner, bacon-pannekakene jeg fikk var himmelsk.
Blide og hyggelig betjening som har god kunnskap om maten de serverer.
Bakgården er perfekt på vår/sommer/høsten, men det er trivelig inne også.
Stort utvalg av småretter og forskjellig drikke. Kaffe "to go" er et pluss.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Leif G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Deilig sted med både ute og inneservering. Etter kl 14 får man deilige lunsjretter. Hamburgerne er svært gode (med blåost eller cheddar). Strak sandwich kan absolutt også anbefales. Pannekakene er himmelske. Et «casual» sted med alle type mennesker. Veldig god service fra betjeningen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, rogersX3836HE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018

Har spist her noen ganger med venner. Deilig mat og god kaffe. Spiste avocadoblings med bacon og det var godt! Har lyst å komme tilbake og prøve brønsj en helg. Lokalet er passe stort, med en fin bakgård. Man bestiller ved baren, noe jeg synes er helt fint da det står tydelig på menyen.
Anbefales om du er på Oslo øst, eller man kan ta 20-bussen eller 37-bussen.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, U2522DZrebeccat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Galgen, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Galgen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.