Vi kom hit for å spise tidlig middag på søndag. Vi bestilte engelsk frokost, vegetarburger, dagens suppe og en pølse fra barnemenyen. Dagens suppe ble bestilt etter klar anbefaling fra servitøren som forklarte at den hadde store fiskebiter, grønnsaker og virket mer som en fiskegryte enn suppe. Vi måtte vente lenge på maten, og ingen ga oss drikke eller bestikk selv om mange ansatte løp fram og tilbake forbi bordet vårt mange ganger. Da maten endelig kom, valgte de å servere de voksne først, mens fireåringen måtte vente enda lenger på sin mat (til tross for at en av de voksne hadde pølse på sin tallerken og den lett kunne blitt servert barnet i stedet). Det burde være helt elementært at man ikke serverer småbarn sist. Suppa var også helt annerledes enn servitøren hadde beskrevet, det var bare bunnslam uten en eneste fiske- eller grønnsaksbit, bare noe smuler. Da vi tok opp det med servitøren fikk vi bare surt beskjed om at det er fordi det er det siste i gryta, men at den var mye bedre tidligere i uka, før han løp videre. Til slutt måtte vi sende den tilbake, og da fikk vi menyen slengt på bordet for å se om vi heller ville ha noe annet, men ingen kom for å spørre om vi ville bestille noe mer før alle de andre hadde spist opp. Veldig dårlig behandling, det virket som at servitøren ble irritert på oss, selv om vi sa fra veldig høflig og det er helt urimelig å forvente at vi skal betale full pris for noe skvip som servitøren selv har fortalt oss at ikke skulle være sånn. Vegetarburgeren var helt ok men smakte veldig av billig frityrolje. Det var synd at de behandler kundene sine så dårlig, for vi har egentlig vært glad i å ha et sted i nabolaget som dette.