Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 026)
Filtrer anmeldelser
1 026 resultater
Vurdering fra reisende
377
456
131
35
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
377
456
131
35
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 1 026 anmeldelser
Anmeldt 12. februar 2020

alt var perfekt på denne turen. Rommet maten og servicen var topp ti Når vi i tillegg kunne sitte ute på balkongen å nyte oslo var lykken fullkommen
har aldri spist så mye til frokost før Den var fabelaktig og det ble påfyllt mat hele tiden på frokostbuffeten

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, 57astrido
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020

Kjære 57astrido,

Tusen takk for dine tilbakemeldinger og for at du deler dem med oss. Det er gledelig å høre at dere har hatt et flott opphold og fikk nyte både vår flotte utsikt og gode frokost. Spesielt setter vi pris på dine tilbakemeldinger om at personalet er veldig serviceinnstilt. Det skal vi dele med våre ansatte som hver dag gjør sitt beste for at gjestene våre skal ha det fint hos oss.

Vi håper å kunne ønske dere hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Oslo.

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Oslo Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med familierommet. Vi var to voksne og to barn på langweekend. Super praktisk med en liten kjøkkenkrok, samt god plass på rommet forøvrig. Litt liten heis for oss med barnevogn, men vi fikk plass når vi la sammen vognen. God frokostbuffet og sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ainaisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei Ainaisk,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi tilbakemelding på Tripadvisor.

Veldig hyggelig å høre at dere likte våre store familierom, og at dere hadde tid til å nyte vår populære frokostbuffet. Det betyr mye for oss at alle våre gjester, både store og små, får en god natts søvn og en god start på dagen med en stor og god frokost.

Vi håper å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020

Perfekt beliggenhet, trivelig betjening, god frokost og fantastisk utsikt.
Businessrommene passer svært bra til en familie på 4.

Hotellet ligger i et rolig strøk, midt mellom operaen og Aker Brygge. Fra de øverste etasjene er det fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Har kan du få et koselig opphold i rolige omgivelser, 3 min. gange fra Karl Johan.

Eneste minus er litt små bad, med et noe trangt dusjhjørne.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 797mariusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Hei 797marius,

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere ditt opphold hos oss på Tripadvisor. Hyggelig å se at dere likte våre populære businessrom og at dere fikk oppleve vår fantastiske utsikt.

Håper vi ser dere igjen ved deres neste besøk i Oslo. Dere er hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2019

Gode senger, hyggelig pris og god service sentralt i Oslo. Grei frokost, ekstra takk til trivelige resepsjonister. Flott weekend i Oslo. Vi var fire par som benyttet dette hotellet under en weekend i november 2019, og fikk en trivelig samling. stor takk. Litt vanskelig å parkere, må benytte p-hus i nærheten.

Dato for oppholdet: november 2019
2  Takk, Cardriver63Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk personell i resepsjonen , som ga en fantastisk service. Alt av personell som vi traff var hyggelige, men ekstra honnør til de i resepsjonen. Var der fra 7 til 8 desember, ekstra honnør til personen som jobbet i resepsjonen søndag ettermiddag når vi skulle hente bagasjen

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, norge1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser