Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 156
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Trip.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Hotels.comUSD 155
PricelineUSD 164
eDreamsUSD 156
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 015)
Filtrer anmeldelser
1 015 resultater
Vurdering fra reisende
370
454
131
34
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
370
454
131
34
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 1 015 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Frokosten var veldig god. Som forventet ved et Thon Hotel.
Personalet var hyggelige, profesjonelle, imøtekommende og behjelpelige. Rommet var fint og rent. Behagelige senger. Alt i alt veldig fornøyd. Hotellet ligger sentralt, men fortsatt litt unna bråk og støy.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Samuel B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marie Selset, Daglig leder på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2020

Kjære Samuel B,

Tusen takk for veldig gode tilbakemelding på Tripadvisor. Veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold hos oss.

Du er hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang du besøker Oslo.


Med vennlig hilsen

Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Første gang jeg overnattet hos Thon Hotell Panorama, det 14. Thon-hotellet i Oslo jeg besøker. En meget hyggelig opplevelse på alle områder. Fikk vite at rommet var oppgradert ved ankomst, rom i 10. etasje med balkong, en fantastisk utsikt over store deler av hovedstaden ble dermed resultatet. Har ikke noe å sette fingeren på, svært serviceinnstilt og smilende personale i alle ledd. Spurte om sen utsjekk før avreise, ingen problem med tre timer ekstra på en hverdag - supert!

Romtips: Fantastisk utsikt fra rom i 10. etasje
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, thongjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marie Selset, Daglig leder på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Kjære thongjest,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en veldig god score og tilbakemelding på Tripadvisor. Veldig hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss og at du satte pris på rommet du fikk i 10 etasje. Våre fantastiske ansatte blir nok veldig glad for å lese din tilbakemelding.

Du er hjertelig velkommen tilbake neste gang du besøker Oslo.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

alt var perfekt på denne turen. Rommet maten og servicen var topp ti Når vi i tillegg kunne sitte ute på balkongen å nyte oslo var lykken fullkommen
har aldri spist så mye til frokost før Den var fabelaktig og det ble påfyllt mat hele tiden på frokostbuffeten

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, 57astrido
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020

Kjære 57astrido,

Tusen takk for dine tilbakemeldinger og for at du deler dem med oss. Det er gledelig å høre at dere har hatt et flott opphold og fikk nyte både vår flotte utsikt og gode frokost. Spesielt setter vi pris på dine tilbakemeldinger om at personalet er veldig serviceinnstilt. Det skal vi dele med våre ansatte som hver dag gjør sitt beste for at gjestene våre skal ha det fint hos oss.

Vi håper å kunne ønske dere hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Oslo.

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Oslo Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med familierommet. Vi var to voksne og to barn på langweekend. Super praktisk med en liten kjøkkenkrok, samt god plass på rommet forøvrig. Litt liten heis for oss med barnevogn, men vi fikk plass når vi la sammen vognen. God frokostbuffet og sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ainaisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei Ainaisk,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi tilbakemelding på Tripadvisor.

Veldig hyggelig å høre at dere likte våre store familierom, og at dere hadde tid til å nyte vår populære frokostbuffet. Det betyr mye for oss at alle våre gjester, både store og små, får en god natts søvn og en god start på dagen med en stor og god frokost.

Vi håper å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020

Perfekt beliggenhet, trivelig betjening, god frokost og fantastisk utsikt.
Businessrommene passer svært bra til en familie på 4.

Hotellet ligger i et rolig strøk, midt mellom operaen og Aker Brygge. Fra de øverste etasjene er det fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Har kan du få et koselig opphold i rolige omgivelser, 3 min. gange fra Karl Johan.

Eneste minus er litt små bad, med et noe trangt dusjhjørne.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 797mariusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
C6886MLmaries, General Manager på Thon Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Hei 797marius,

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere ditt opphold hos oss på Tripadvisor. Hyggelig å se at dere likte våre populære businessrom og at dere fikk oppleve vår fantastiske utsikt.

Håper vi ser dere igjen ved deres neste besøk i Oslo. Dere er hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser