“Skuffende”

Prisklasse: kr 1 877 - kr 2 760
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 22. juli 2020

Bestilte thai salat når salaten kom var den visen og brun, med andre ord en gammel salt. Jeg sa fra at jeg ikke ville ha salaten og spurte om jeg kunne få to kylling filer isteden for salaten, dette var greit sa servitøren.
Men problemet med kylling fillen var at etter to timer hadde jeg ikke fått noe kylling fille. Selv om den var betalt fikk jeg ikke til bake penger.
Dette stedet anbefales ikke

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 409kjells
Safe a, Daglig leder på Safe as Milk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2021

Hei!
Dette synes jeg var dårlig av oss ja.
Om du gir oss en sjanse til vil jeg veldig gjerne gi deg et lite plaster på såret, selv om det ikke veier opp for en slik service.
Send meg gjerne en mail om du velger å komme tilbake post@safeasmilk.no

Med vennlig hilsen
Gjengen på Safe as milk

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Gandhinurger, dvs veggis. Gode chips. Ok burger. Men advarselen om at den skulle være spicy, men ikke uutholdelig behøvdes ikke. Litt mer sting da burde det være.
Ok musikk med gamle 'amerikanske' schlagere, Sting etc var grei, men for høyt. (jeg er 62)

2  Takk, PerKristianHansen
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Var med på quizkveld, og bestilte Porkys nachos. Jeg er veldig glad i nachos og ble ikke skuffet. Det er den beste nachos jeg har spist noen gang, servert på en ny måte uten antydning til krydder fra butikk. Øl jeg bestilte kom på et par minutter. Bortsett fra at spørsmålene var på et så høyt nivå at jeg aldri ville gått på ny quizrunde der, så går jeg gjerne tilbake for et måltid mat og ei hyggestund med familie og venner neste gang jeg er i Oslo.

3  Takk, Gunnhidl
Anmeldt 27. juni 2020

Det er både utendørs- og innendørsservering om sommeren her. Vi kom til brunch og spiste croque monsieur, italiensk omelett og hamburger, og jeg var i alle fall godt fornøyd både med smaken og størrelsen av min porsjon. Det tok sin tid å få maten servert. Kommer gjerne tilbake!

Takk, Ingeborg56
Anmeldt 24. juni 2020

Var her for ca et halvt år siden, de glemte bestillingen og utrolig frekke servitører. endte med ingen mat den gangen. gjorde et nytt forsøk idag, men det samme skjedde. ventet over en time uten å få noe mat. spurte servitørene, men igjen hadde de glemt vår bestilling. dette er et useriøst sted som jeg anbefaler alle å holde seg langt unna.

Takk, KjellD91

Hei Kjell!
Jeg synes det er utrolig kjipt at du har fått denne opplevelsen, dette er jo absolutt ikke sånn det skal være og heller ikke noe vi erfarer daglig.
Siden jeg vet lite om dette tilfellet kan jeg bare gjette, men jeg ser at du var her på en onsdag og av erfaring kan det oppstå litt venting hvis dette var under quizen f.eks.
Jeg vil gjerne tilby dere en kompensasjon, ta gjerne kontakt med oss på mail post@safeasmilk.no

Med vennlig hilsen
Gjengen på Safe as milk