Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (550)
Filtrer anmeldelser
550 resultater
Vurdering fra reisende
70
189
137
67
87
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
189
137
67
87
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 550 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Elendig service.Dette hotellet anbefales absolutt ikke, da ansatte ved hotellet stjeler og siden man ikke kan være sikker på at eiendelene sine er trygg på rommet. Dette kombinert med en forferdelig fremtoning overfor gjestene gjør at vi ikke anbefaler noen å bo ved dette hotellet!! Forferdelig serviceinnstilling overfor deres kunder!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Rahila R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Bodd på hotellet fra torsdag-søndag. Rommet i seg selv var fint og virket å være nyoppusset, men med varmen som er i oslo var det svært varmt på rommet, da det manglet aircondition, men kun en liten vifte som sto på rommet som ikke gjorde jobben sin i det hele tatt. Dette gjorde det svært vanskelig å kunne sove og oppholde seg på rommet.

Da vi kom tilbake på rommet på fredag ettermiddag var det enda ikke gjort rent på rommet, og vi gikk derfor ned til resepsjonen for å spørre om det var mulig å få regjort rommet. Mannen i resepsjonen sa de ville komme etterhvert så jeg gikk derfor å lette etter en vaskeansatt i gangene for å få rengjort rommet.

På lørdag kveld da vi kom tilbake til hotellet var det da heller ikke gjort rent på rommet og vi gikk kun ned for å spørre etter rene handduker da det var sent på kvelden. Sa da ifra til mannen i resepsjonen om at jeg syntes det var dårlig at de ikke hadde gjort rent på rommet nå heller, og fikk til svar at han skulle ta det videre.

Frokosten hadde enkel standard, med svært lite å velge mellom. Ikke verdt de ekstra 149kr man måtte betale.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GKO95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018

En søvnløs natt på dette hotellet. En kvelende varme tok nattesøvnen. Ingen aircondition,kun en liten vifte. Uhøflig betjening ved fremlegging av klage. Frokost måtte kjøpes ekstra,selv om dette definitivt ikke er noe billighotell. En skuffende opplevelse.

Romtips: Unngå dette hotellet på varme sommerdager.
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Fine og rene rom er det eneste positive med dette hotellet. Opplevde å våkne av brannalarm midt på natten. Natten etter ble mange vinduer på fasaden knust av en gjest, så det vrimlet av politi og vektere på hotellet, noe som ikke var særlig hyggelig. Følte oss ikke trygge her.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, kennethn239
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2018 via mobile enheter

Dette er andre langhelgen vår på Kampen hotell, og denne gangen er vi veldig misfornøyd. Ved siste opphold hadde vi et større rom ved det som kalles Norwegian Hotel ( samme sted også Kampen Hotel), det var et enkelt rom, men rent og vi fikk daglig renhold under oppholdet.

Denne gangen valgte vi å oppgradere til Best western, vi forventet da å få litt bedre komfort, men det skulle vise seg at renhold var helt fraværende. Rommet var i 6 etg, ingen aircondition og det var veldig varmt. Pga. vindu og verandadør gikk til en veranda med dårlig sikring til naboveranda, følte vi det var en risikosport å sette verandadøren åpen.

Rommet var generelt litt snuskete, var fingermerker på de fleste flater. Vi var der fra torsdag til mandag, og rommet vart ikke vasket under hele oppholdet. Vi prøvde oss også med dørskilt; please make up rom, men null respons. Vi forsynte oss med håndduker fra trallen i korridoren.
Fredag fikk vi en av rengjøringspersonalet til å forstå at vi ønsket å få vaske gulvet, det er vanskelig å kommunisere, då vedkommende, og flere med ho, ikke snakket norsk eller engelsk. Da tok hun håndduker !!! å vasket gulvet med !!! rimelig grisete og under en hver kritikk !!!
Det var det eneste renholdet vi fikk på 4 døgn !!!
Jeg var i resepsjonen søndag, for å gi beskjed om at vi ønsket å få rommet rengjort , sa da samtidig at det ikke hadde vert renhold siden vi kom på torsdag. Det var en meget uhøfleg ung dame i resepsjonen, jeg fikk til svar; ...å hva skulle ho gjøre med det... det måtte vi ta opp med housekeeping... dessuten hadde vi ikke betalt ???
Hun var så uhøflig, at jeg valgte å bryte samtalen å gå... jeg har aldri før møtt noen så uhøflig ved et hotell og hun burde aldri jobbe i en resepsjon.

Vi hadde selvsagt betalt rommet ved ankomst. Det stod igjen et restbeløp som var avtalt å betale ved avreise, bl.a hadde de ikke fått med seg at vi hadde en liten hund. Det hadde vi gitt skriftlig beskjed om ved bestilling av rommet.

Vi reagerer også på sikkerheten, eller rettere sagt fravær av sikkerhet på hotellet, som vi også reagerte på ved tidligere opphold. Det virker som alle kan gå å komme som de vil gjennom hotellet, uten noen form for kontroll. Flere bakdører står åpen, så hvem som helst kan gå inn.

Parkering av bil i garasjen oppleves som den er uten kontroll. Inngangen fra garasjen er på baksiden av hotellet og herfra kan en gå uten tilsyn direkte til romma. Vi hadde besøk som spaserte fritt til og fra rommet, uten noen form for kontroll. Dørene til gjesterommene har heller ikke kikkehull, noe som bør være et minimum. Føles uttrykt når det ikke er kontroll med hvem som oppholder seg på hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Karin_heroy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser