“Forkastelig oppførsel”
Anmeldelse av O'learys - STENGT

O'learys
Anmeldt 7. april 2024

Vi dro på O’learys på Oslo S for drikke. Med en diabetiker i følge (søk opp om du ikke vet hva sykdommen går på) så var det på dette tidspunktet stort behov for mat og vi endte opp med rask mat fra subway. De hadde ikke ledig sitteplass og vi prøvde å sette oss flere andre steder vel viten om at det var medbrakt, men ønsket å kompensere det med å kjøpe drikke der vi skulle ende opp. Vi endte opp hos dere etter å ha FORHØRT OSS med en av deres ansatte og fikk lov til å spise maten våres etter å ha kjøpt drikke hos dere. Etter det kom en som så ut til å være en form for leder og sa at vi ikke fikk lov til dette. At vi fikk godkjenning for dette FØR vi bestemte oss for å kjøpe hver vår BRUS for svimlende 70kr??? er ikke våres problem. Vi kunne like gjerne kjøpt all drikka til halv pris på Narvesen om deres kollega hadde gitt oss riktig svar i første omgang. Lederen sa han skulle prate med kollegaen sin, det han gjorde var å (feigt) sende noen andre for å forklare oss igjen at det ikke var lov. Vi forklarte godt igjen at dette handlet om en diabetiker som var nødt til å få i seg mat, og at vi aldri i livet hadde valgt å kjøpe dyr drikke og sette oss hos dere om dere hadde sagt på forhånd at det ikke var greit. Etter mye om og men og at vi bestemte oss til slutt for å heve kjøpet våres SÅ fikk vi lov likevel. Det som får oss til å vise så mye misnøye er måten denne «lederen” pratet til oss på. Han snakket tydelig høylytt og sjenerende, nesten så han ønsket at hele Oslo S skulle se hans autoritet. Helt usmakelig. Han slang mot oss at «subway betaler ikke leia våres”, DET kjære vene er vi fullt klare over - DERFOR bestemte vi oss for å kjøpe den forbanna dyre drikka deres av hensyn til dere!! Alt i alt synes jeg vedkommende kan få seg en grundig opplæring i service og medmenneskelighet. Forkastelig oppførsel. Også er det en fordel om dere som et team samarbeider bedre slik at det ikke går utover oss betalende gjester at dere ikke vet hva dere holder på med og informerer kundene deres om.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Camilla O

Anmeldt 20. januar 2024 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening og maten er som maten er. God pub-mat. Kjekt for å se store sports arrangement, samt ligger litt avsides på Oslo S, så noe roligere

Dato for besøk: januar 2024
Takk, torispori
Anmeldt 2. november 2019

Styr unna. Burger var ok... Pommes-frites var ikke.. Ølet var vannet ut.. Masse urin på gulvet i toalettene.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Sigurrrr
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Bra sted hvis du er fotballfan. Hyggelig miljø. Gode burgere men kanskje litt mye fermentert tilbehør. Dyr biff, må bestille tilbehøret i tillegg. Biffen er god. Fin uteplass. Gode drinker. Som regel hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, margarethah2019
Anmeldt 30. april 2019

Var og spiste der på lørdag sammen med sønnen min og bestilte boston celtic burger og denne var rå når jeg fikk den. Osten som lå opppå burgeren var ikke smeltet i det hele tatt. sønnen min bestilte chicken nuggets og de var så harde som golfballer. Klaget og fikk beskjed om at vi ikke trengte og betale.

Dette er 2 gangen vi har fått dårlig mat her.... Enden på visa var at jeg fikk matforgifting og kastet opp resten av kvelden.

Dato for besøk: april 2019
Takk, KennethP1154

Reisende som så på O'learys, så også på