“En historisk opplevelse!”
Anmeldelse av Handwerk Botaniske

Handwerk Botaniske
Vurdert som nr. 1 322 av 2 123 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Vi holder til i Gamle Tøyen Hovedgård, i nydelige omgivelser i Botanisk hage på Tøyen. Gamle Tøyen hovedgård er Oslos eldste og mest kjente bevarte tømmerbygning. Samlingene i Botanisk hage omfatter over 5,500 planteslag fra hele verden, som en grønn lunge i storbyen er Botanisk hage også et viktig rekreasjonsområde for Oslos befolkning. Vi har fokus på gode, kortreiste og økologiske råvarer. Her får du god kaffe, deilig bakst og kaker. Hver dag lager vår kokk nye retter og påsmurte brødskiver. Vi har alltid et godt utvalg av vegetariske og grønnsaksbaserte retter, samt at vi hver torsdag serverer dagens middagsrett. Kjøkkenet baker også dagsferske kaker, steker sveler og masse annet godt til kaffen. Vi samarbeider med ulike bakerier i Oslo som leverer ferske bakevarer hver morgen, som ferske brød og søt bakst som kan tas med hjem, nytes på stedet eller ved flere av parkens piknikplasser. Velkommen til oss for å nyte frokost, lunsj eller et glass vin eller øl.
Anmeldt 12. august 2022

Tøyen Hovedgård er i seg selv verdt et besøk. Men å sitte ute, under det enorme treet, og ha følelsen av å være på landet midt i byen er veldig koselig. God mat til gode priser,

Dato for besøk: august 2022
Takk, torf423

Anmeldt 7. mai 2022 via mobile enheter

Utrolig svak service en lørdag til lunsj med nyåpning av naturhistorisk museum og området fullt av voksne og barnefamilier. Lange køer - her mangler det betjening. Ingen menyer eller priser oppslått på området. Menyen på nettsiden var heller ikke fullstendig. Utrolig bra utført service av hun som arbeidet i den oppsatte kiosken ute. Hun måtte lete frem priser og summere de før vi som kunder fikk summen oppgitt for Vippsing i tillegg til at hun måtte finne frem varene og levere de ut. Litt kjedelig at vi heller ikke her kunne se hvilke varer som var til salgs utover kanelboller og drikke. Det var det bare de som stod i kø som fikk med seg etterhvert som de rykket fremover.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, TuridL12
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

Syntes det er drøyt å ta 95 kr for en sandwich når man ikke har noe billigere lunsj på menyen. Smakte greit men forventet mer til den prisen. Fint å sitte ute her

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mariannea190
Anmeldt 14. februar 2021

Altfor lang kø, altfor dyr mat og kaffeutvalget er heller dårlig, selv om filterkaffen fra Tim Wendelboe var blant det bedre. Sure ansatte som klapper i hendene til gjester om at de stenger om 10 minutter, som om vi skulle være en gjeng med idioter.
Ble meget skuffet da jeg elsker Botaniske Hage og har bodd rett i nærheten i over 10 år.
Her burde både ansatte og den såkalte kortreiste maten komme seg vekk, og heller overlate kafeen til noen som verdsetter det fantastiske stedet som det faktisk kan bli.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Rakel T
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Blant det beste i sitt slag😀
Vanligvis er kafeer på attraksjoner dyre og forferdelig dårlige. Dette er et stort, og for meg overraskende, unntak. Strålende lunctallerken og bakevarer som kafeer i byen kan drømme om. I tillegg søt og hyggelig service.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, torel708

Reisende som så på Handwerk Botaniske, så også på

Har du vært i Handwerk Botaniske? Del dine erfaringer!