“Besøk Brutus”

Brutus
Vurdert som nr. 530 av 1 636 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 27
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: I et hjørnelokale i Eiriks gate 2 på Tøyen holder Brutus til. Her har de siden 2017 servert kompromissløs mat med utgangspunkt i deres Islandske kokk Arnar Jakob Gudmundson sine teknikker. Råvarene er ofte lokalt forankret og sporbare med en hovedtyngde på grønnsaker som er konservert i form av blant annet fermentering og gamle skikker. Drikkekartet er fyldig med en referanse til det naturlige, med vårt eget importselskap «Mousy wine» som også produserer sider uten tilsetninger, med naturlig gjær, ingen filtrering, og laget av eple, pærer og annen frukt. Restauranten innehar flere rom inkludert Chambre separee som egner seg til ulike former for selskaper og en bar for de som ønsker å droppe innom for et glass eller en enklere matbit. Menyen er bygget opp rundt enkle snacks, a la carte retter og en dagens 5 retters meny for de som ønsker at de kyndige servitørene på Brutus skal velge. Velkommen til oss.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Mat i toppklasse i ujålete lokaler på Tøyen. Mange spennende småretter. Vinkartet består 100% av naturvin. God service. Ta turen!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, ukulelestrand

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Mye rare retter som smakte rart. Rar vin som smakte gjær. Mye fancy, men et lite stykke kålrabi med rømme til 100 spenn, blir litt for sært. Seksretters som er langt i fra å gi metthetsfølelse er rett og slett ikke innafor.

Det er gøy med nye smaker, men dette var ikke noe gøy.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, j_rundg
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Greit men ikke noen høydare. Spesiell mat, å når det står to ting pr rett så bør den smake av det. Følte alle 4 at dette var en leik med surt, salt og røkt...uten et bra resultat. Fruktig dyr vin.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Shebbas
Anmeldt 2. oktober 2018

Et litt rustikk preg, med enkle lokaler. Menyen var spennende med mange gode smaker. Vi bestilte 6 forskjellige forretter og kjøtt fra utegrillen. Vi fikk mange gode smaker og grillen var fantastisk. Neste gang vil vi ikke dele på forrettene, da dette var lite praktisk. Mye bedre med egne forretter eller bestille en 6-retters meny. Kelneren var hjelpsom med vinen. Syntes hvitvinen til forrettene var vel syrlig ved første smak, men passet ypperlig til maten. Fikk også en god rødvin til okseribben. Til dessert fikk vi melk og potetkake, smakte veldig bra. Kan anbefale stedet, spennende.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, PelleBomBom
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Jeg og en venninne stakk innom her for en uhøytidelig etter-jobb drink og muligens noe å spise. Her ble vi møtt av en fyr som virket alt for kul til å i det hele tatt hilse da vi kom inn eller sjenke oss et smil. Begge er glade i ost og da vi så det på menyen ble vi nysgjerrige og ville vite mer, så vi spurte «hva er på ostetallerken?» Det virket som et dumt spørsmål og vår servitør svarte kort og kontant «tre oster». Da vi spurte om det kanskje fulgte med noe mer, kunne han fortelle «eeeehh ja litt honning». Litt viste seg å være stikkordet her. Ettersom vi skulle dele denne tallerkenen ba vi om å kanskje kunne få ørlite granne mer. Som var helt greit. Da vi da ble servert en teskje ekstra honning måtte vi jo fnise litt av hele greia, men hadde ikke tenkt å si noe på det. Servitøren fikk derimot dette med seg og lurte på hvorfor vi lo. Vi prøvde å le det litt bort men ble da fortalt at dette tross alt ikke var en honning-tallerken men en oste-tallerken og det var slik det skulle være. En unødvendig kommentar fra en servitør som på oss virket som å bry seg mer om image og å være kul enn å gi det lille ekstra for gjestene sine. Den dårlige stemningen gjorde at vi ba om regningen og gikk, frister desverre ikke å komme tilbake selv om jeg har hørt gode ting om maten og eierne.

Dato for besøk: september 2018
4  Takk, Sara Morgan S

Reisende som så på Brutus, så også på

Har du vært i Brutus? Del dine erfaringer!