Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stor stemning og deilig mat”
Anmeldelse av Txotx

Txotx
Vurdert som nr. 287 av 1 590 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. desember 2018

Dette stedet er stedet for å spise god mat og drikke dilige viner. Hyggelige folk som jobber der og fint interiør. Det er mange spennende ting og velge av på menyen. Man sitter på langbord sammen med andre. Anbefales for vennelag. Det ligger sentralt og litt borgjemt inne i den gamle bryggeri gården, verdt et besøk

Dato for besøk: januar 2018
Takk, StardustStiggy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 76 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Var på julebord her og vi var alle veldig fornøyde. God og effektiv mat. Hyggelige kelnere og stilige lokale. Kommer helt sikkert til å komme tilbake

Dato for besøk: desember 2018
Takk, soltal2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Veldig mye godt å velge i og enkelt og effektivt å forsyne seg eller bestille de ulike rettene underveis. Gode viner i store glass hører også med. Ikke bordbestilling men vi fikk plass

Dato for besøk: november 2018
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Har vært her et par ganger nå i september, og begge ganger har mat og drikke samt service vært helt upåklagelig !
Nydelige og variert meny med mange smaker, presentert på en fin måte. Selv om menyen ikke er så stor, kan man i tillegg hente seg noen pintxos i baren; f.eks spansk geitost med brunet løk og sherry eller speket oksekjøtt med kvede og manchego. Deilig.
På menyen anbefales særlig pata negra, svin og kveite - og ikke minst en helt super dele rett med okse.
Mye spennende baskisk øl tilbys på flaske - men også en del på fat. Av rødt har vi likt en katalansk vin, Terroir Historic Priorat Negre, som imponerte.
Servicen er hyggelig og god, uformell og positiv. Du bestiller selv i baren.
Lokalet er enkelt - og litt kaldt kommer man litt tidlig på kvelden før gjestene siger på. Litt negativt kan det også være at man kun kan sitte på barstoler. Kjedelig om man ønsker en litt lenger kveld der.
Videre er det vanskelig (ikke mulig ?) å bestille bord.
Men bortsett fra dette - et herlig spisested !
Ikke av de billigste stedene i byen - men med fantastisk baskisk tapas er kr 1000-1500 for en kveld pr person vel anvendte penger.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, otomlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og kult konsept. Du kan selv hente noen av «tapas» rettene ved baren eller bestille fra meny. Gode smaker! Vi gjorde begge deler, veldig greit mens man venter på maten.
Kan anbefale til venner, familie og kollegaer.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, 999marikaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Txotx, så også på

 

Har du vært i Txotx? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din