Vi falt for ideen om å sitte på ett bord sammen med andre mennesker. Vi kom etter kino, og gledet oss til en god matopplevelse. Vi bestilte vin og fem retter fra menyen. Vi hadde egentlig bestilt på Chef’s table, men så raskt at ikke kunne sitte på harde krakker gjennom et helt måltid, så vi slapp disse ugjestmilde plassene.
Kelneren svarte ja på om vi kunne få litt brød til vinen mens vi ventet på maten. Det kom ikke, da vi minnet en kelner på dette sa han at det kommer. Brødet kom med litt aioli sammen med de andre rettene, og dette kom på regningen som en egen rett. Det var jo ikke det vi hadde tenkt.
Vinen var utmerket, men en annen enn den vi hadde bestilt. Rettene bar alle sammen like skuffende. Lite pent og servert i trange små boller og triste hvite tallerkener. Oksekjøttet var gjennomstekt og ikke mørt, servert med en brun saus det ikke smakte noe av og med potetmos. Nachosen ble servert helt tørr og med smakløst gjennomstekt mørkebrun kjøttdeig, ikke salsa eller rømme og ikke godt nok. Salaten besto av ufriskt oppskårede terninger av tomat salt fetaost og noen salte mørkebrune korn, servert i en bitteliten trang bolle. Ikke bra.
Servisen var småsur og usjarmerende.
For oss var dette en hyggelig kveld, men for restauranten var det en ulykke.
Dere må holde løfter, dere må smile og dere må begynne å lage frisk og god mat, og dere må passe på å gi oss skjeer så vi kan dele rettene.
Sett inn sjarmen og vær inspirert, så ordner det seg. Da kunne det vært verdt kr 1555 som vi måtte betale. Vi ber om er svar.