Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verste klubben i Norge

Forbanna dårlig!!! Kostet 200 spenn og du får ikke en dritt for penga Verste klubben jeg har vært... les mer

Anmeldt 6 dager siden
francoisvenn
via mobile enheter
Tragisk kundebehandling

Ble kastet ut fordi jeg ikke syns at sniking i køen er greit, deretter er de veldig tilbaketrukne... les mer

Anmeldt 2. april 2022
D9519XQdanielj
via mobile enheter
Les alle 43 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 394,41
Mer informasjon
fra USD 791,36
Mer informasjon
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
0
2
3
2
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
2
3
2
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 43 anmeldelser
Anmeldt 22. februar 2020

Fordi vi ville ha en sigg. Var ikke litt full engang.. betalte 200 spen for det greiene her. Lang kø, kastet ut med engang vi skulle ut..

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, CarolineS4764
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020

Dørvaktene kaster meg ut fordi jeg skal hente noe i jakka. De sa jeg var for full, noe jeg ikke var siden jeg ikke hadde drukket mer siden jeg kom inn. Dårlig når man har betalt 200kr og blir kasta ut etter 40 minutter

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 218chefb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2020

Ble kastet ut uten grunn og fikk ikke hente jakka mi, vi var på jentetur og det ble katastrofe, søsteren min skulle prøve å få jakka mi, da ble hu også kastet ut. I jakka lå nøkkelkortet til hotellet, sø ble stående ute i pissregn i 1 time. Fortsatt ikke fått jakka mi.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, odaw2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2020

Hvis du har lyst til å bli trakkasert av vakter, kastet ut for å ikke være hvit og bli dytta av sinte 18 åringer, er dette perfekt for deg. Hvis du vil ha en ok kveld... bli hjemme.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Sintogsliten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2020

Vaktene er altfor strenge, kaster deg ut uten grunn. Jeg kjøpte 2 øl og ble kasta ut uten grunn... Dårlig stemning. Ellers helt greit

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, christopheraskg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser