Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ble kastet ut

Fordi vi ville ha en sigg. Var ikke litt full engang.. betalte 200 spen for det greiene her. Lang... les mer

Anmeldt 21. februar 2020
CarolineS4764
Dørvakter

Dørvaktene kaster meg ut fordi jeg skal hente noe i jakka. De sa jeg var for full, noe jeg ikke var... les mer

Anmeldt 21. februar 2020
218chefb
Les alle 40 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,43
Mer informasjon
fra USD 40,43
Mer informasjon
fra USD 449,22
Mer informasjon
fra USD 130,01
Mer informasjon
Anmeldelser (40)
Filtrer anmeldelser
40 resultater
Vurdering fra reisende
1
1
3
2
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
1
3
2
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 40 anmeldelser
Anmeldt 22. februar 2020

Fordi vi ville ha en sigg. Var ikke litt full engang.. betalte 200 spen for det greiene her. Lang kø, kastet ut med engang vi skulle ut..

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, CarolineS4764
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Dørvaktene kaster meg ut fordi jeg skal hente noe i jakka. De sa jeg var for full, noe jeg ikke var siden jeg ikke hadde drukket mer siden jeg kom inn. Dårlig når man har betalt 200kr og blir kasta ut etter 40 minutter

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 218chefb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Ble kastet ut uten grunn og fikk ikke hente jakka mi, vi var på jentetur og det ble katastrofe, søsteren min skulle prøve å få jakka mi, da ble hu også kastet ut. I jakka lå nøkkelkortet til hotellet, sø ble stående ute i pissregn i 1 time. Fortsatt ikke fått jakka mi.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, odaw2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020

Hvis du har lyst til å bli trakkasert av vakter, kastet ut for å ikke være hvit og bli dytta av sinte 18 åringer, er dette perfekt for deg. Hvis du vil ha en ok kveld... bli hjemme.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Sintogsliten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020

Vaktene er altfor strenge, kaster deg ut uten grunn. Jeg kjøpte 2 øl og ble kasta ut uten grunn... Dårlig stemning. Ellers helt greit

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, christopheraskg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser