En gjeng på omtrent 20 pers skulle spise her etter en lang dag og hadde forhåndsbestilt mat. Veldig koselig sted og tok ikke lang tid før maten kom. Når tallerken kom forann nesen på meg så tenkte jeg bare "HVA ER DETTE?! Skal jeg spise det?" Altså...den lukten - rettere sagt den stanken :/ Men jeg tenkte at jeg må jo smake - jeg angret!
En del av gjengen er fra Nord og spiser kanskje mer fisk enn de fleste og til og med dem hadde problemer med å ha tallerken på bordet etter en stund. Forderva fisk?
Det er altså den verste retten jeg har fått servert i hele mitt liv. Klaget selvfølgelig til servitøren(skal veldig mye til før jeg gjør det) som tok tilbakemeldingen fint og tok beskjeden til kjøkken. Servitøren var utrolig hyggelig og serviceinnstilt - eneste grunnen til at restauranten kan få en liten tommel opp.
Dagen etter fikk jeg jo vite at ingen likte fisken og ingen var fornøyd med maten av de som fikk andre retter.
Fisken var tørr og kjøttet var tørrt - ingen ble mette å flere måtte videre å spise et annet sted.
Tror ikke det er noen av oss som kommer tilbake - det var ihvertfall mitt første og siste besøk.