“Ikke gå hit!”
Anmeldelse av Olivia Østbanehallen

Olivia Østbanehallen
Vurdert som nr. 208 av 2 063 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivias nyeste restaurant flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen henter vi inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Hvis du vil vente i timesvis på maten, og med en service som er langt under pari, så er dette stedet for deg. For alle andre, som ønsker god mat og som vil ha en effektiv service, så hold deg langt langt unna!!!
Dette var skammelig elendig, og jeg kommer aldri tilbake til denne bedritne restaurantkjeden.

2  Takk, eriksS9822HP
rebeccarath, Guest Relations Manager på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Hei eriksS9822HP,

Vi beklager så utrolig mye for denne dårlig opplevelsen du har hatt hos oss! Slik skal det selvfølgelig ikke være.
Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder, Marte, på Østbanehallen på marte@olivia.no, slik at hun kan komme i direkte kontakt med deg.

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi pris på.

Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 21 personer, flere med ulike matintoleranser/allergier. Vi fikk langbord til alle! Servitøren var fantastisk serviceminded og hyggelig, og hadde satt seg godt inn i innmeldte matallergier/-intolteranser. Maten var supergod, og vi fikk servert varmmaten samtidig. Hyggelig atmosfære.
Anbefales på det varmeste!

1  Takk, BareMeg
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Maten var god, men kanskje ikke helt etter beskrivelsen i menyen. Vi fikk en kelner som hadde sin siste dag på opplæring. Han var virkelig god, i motsetning til de andre vi fikk som bare lagde rot i systemet. På et bord med seks personer fikk den siste maten samtidig som at de andre var ferdige å spise. Rot i matbestilling, drikkebestilling, rekkefølge av servering og ikke minst når regningen skulle betales.
For meg holder ikke dette, særlig ikke når prisnivået tilsier et visst nivå på resten av opplevelsen.
Hvis du ellers på reisen har god tid og følger med, er dette ok! Men ikke noe mere enn det.

2  Takk, SteinIvarP
rebeccarath, General Manager på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2019

Hei

Så trist å høre om deres dårlig opplevelse hos oss, slik skal det ikke være!
Vi hadde satt pris på om du kunne kontaktet daglig leder på restauranten, Marte på marte@olivia.no slik at hun kan komme i direkte kontakt meg deg.

Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi pris på!

Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Var innom en lørdag formiddag. God service, god mat, passe store porsjoner. Fint og forholdsvis rolig sted. Ønsker drikke fra flaske, ikke dispenser. Dette er et bra sted, sentralt i Oslo.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Marixx190479
Anmeldt 30. august 2019

Ramlet innom her mens vi ventet på toget,og det var en veldig positiv opplevelse.
Flott interiør med flotte møbler.
Spiste risotto med scampi og focaccia og det var veldig godt.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Gulldokka

Reisende som så på Olivia Østbanehallen, så også på

Har du vært i Olivia Østbanehallen? Del dine erfaringer!