Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende mat og glimrende service”
Anmeldelse av Olivia Østbanehallen

Olivia Østbanehallen
Vurdert som nr. 188 av 1 596 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 7 - USD 10
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivias nyeste restaurant flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen henter vi inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde helt glemt hvor bra dette stedet er! Maten er, som vanlig for Olivia, veldig god. Men det som skiller seg ut her, er hvor oppmerksomme betjeningen er. Spesielt gøy er det å se hvordan Malin følger opp og sørger for at alle får oppmerksomhet og det de trenger. Jeg gleder meg til å komme tilbake :)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Smuari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen hjärtligt tack för dina fina ord Smuari! Otroligt kul att läsa! Varmt välkommen tillbaka önskar vi på Olivia østbanehallen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (644)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 644 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted midt i Oslo sentralstasjon, god mat man kan ta med kjapt om det trengs, god kaffe og god service❤️

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, caya1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen tack för din fina feedback Kaja! Hjärtligt välkommen tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2020 via mobile enheter

Ikke noe å utsette på atmosfære, personal og service! Men pizzaen har tapt seg veldig siden sist jeg besøkt denne restauranten. Knapt ost og salami på og en smakløs tomatsaus. Enormt mange gode pizzasteder i byen nå, så denne bli fort valgt bort for min del. I tillegg fikk vi servert aperol spriz i altfor små vin glass.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 497kristinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, Teamleder GRC på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2020

Hei! Uff, da, dette var ikke bra. Vi vil gjerne vite hvilken pizza du spiste, og hadde satt pris på om du kunne ta kontakt med daglig leder på restauranten, Maria, på maria@olivia.no. Håper på å høre fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

God mat, men mye støy. Dette er ikke plassen å slappe av lenge i godt selskap, til det er det alt for støyete. Ønsker du derimot en rask italiensk pizza og et glass vin, er dette perfekt.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Veldig fine lokaler, selv med svært stor takhøyde og åpne rom var det fullt av sjarm og uten sjenerendse støy. Blid og hyggelig servitør, nydelig mat og god vin!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Tove K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Østbanehallen, så også på

 

Har du vært i Olivia Østbanehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din