“FØRSTE GANG BRA , ANDRE GANG KATASTROFE !!”
Anmeldelse av Olivia Østbanehallen

Olivia Østbanehallen
Vurdert som nr. 214 av 2 119 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivias nyeste restaurant flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen henter vi inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør.
Anmeldt 25. august 2020

Vi var 3 voksne og 3 barn som besøkte Olivia Østbanehallen første gang i juni . Da var vi alle fornøyd med både mat og service .
Vi var tilbake i juli og da var vi langt fra fornøyde. Pizza spiste flere av oss og de var ikke varme ( hadde stått og ventet på de andre rettene ) . Ikke smakte de så godt heller . Flere av oss ønsket dessert og vi bestilte både tiramisu , sjokoladefondant og crème brule . Det skulle vi ikke ha gjort . Det var noe av det dårligste dessertene vi har spist . Til og med ungene klagde . Servicen var heller ikke noe å skryte av . Frister ikke til gjentagelse !!!!

2  Takk, ROY1952
Voyage67320224115, Annat på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hej Roy! Detta var otroligt tråkigt att läsa! Jag ber verkligen om ursäkt! Vi strävar såklart alltid efter att leverera mat och service i toppklass och här har något helt klart gått snett! Jag hade verkligen uppskattat om du kunde kontakta Vidar, driftsjef på restaurangen på vidar@olivia.no, så att han personligen kan komma i kontakt med dig och reda ut situantionen. Tack för din feedback!

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi satt oss ned i trivelige omgivelser, inne er et flott lokale med kult interiør.
Vi bestilte mat og den kom meget rask.
Pastaen smakte meget godt. Det burde fulgt med en dressing til salaten, den fikk vi da vi etterlyste den. Hyggelige ansatte 🥳
Bør prøves.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, G4851JSthomasg
Voyage67320224115, Annat på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen tack för denna fina feedback Thomas! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vår kelner imponerte med flott bursdagssang, sammen med sine kollegaer, under dagens middag. God pasta og pizza. Hyggelig personale🎉😊

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jarle S

Så otroligt kul att läsa att det blev ett lyckat födelsedagsfirande hos oss! Tusen tack för din fina feedback och varmt välkomna tillbaka!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vennlig betjening, enkelt å fikse bord med plass til smårollinger, mat tilpasset kresne barneganer. Veldig god mat til de voksne også, men trekker litt ned at man må be om feks focaccia til den ene retten når det står i menyen at det følger med, glemte også bort drikkebestilling på et tidspunkt. Kommer dog gjerne igjen ved en senere anledning.

1  Takk, 1978ChristianI

Tusen tack för din feedback Christian! Vi sätter stort pris på all ris och ros vi får och tar det självklart med oss för att bli bättre! Hjärtligt välkomna tillbaka till oss!

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde helt glemt hvor bra dette stedet er! Maten er, som vanlig for Olivia, veldig god. Men det som skiller seg ut her, er hvor oppmerksomme betjeningen er. Spesielt gøy er det å se hvordan Malin følger opp og sørger for at alle får oppmerksomhet og det de trenger. Jeg gleder meg til å komme tilbake :)

2  Takk, Smuari

Tusen hjärtligt tack för dina fina ord Smuari! Otroligt kul att läsa! Varmt välkommen tillbaka önskar vi på Olivia østbanehallen!

Reisende som så på Olivia Østbanehallen, så også på

Har du vært i Olivia Østbanehallen? Del dine erfaringer!