“Skuffende”
Anmeldelse av Olivia Østbanehallen

Olivia Østbanehallen
Vurdert som nr. 213 av 2 120 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivias nyeste restaurant flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen henter vi inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør.
Anmeldt 7. juni 2023

Nå skuffet Olivia. Vanligvis er jeg fornøyd, men ikke denne gangen. Jeg bestilte Pasta carbonara og den smakte veldig lite.
Bestilte ett glass rødvin ved siden av, det måtte jeg minne dem på da maten kom….

Dato for besøk: mai 2023
Takk, cover2014
GRC Olivia, Other på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2023

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, vi setter stor pris på all feedback vi får og det hjelper oss til å bli bedre!

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Alene med hund og nær føling. Fikk raskt bord ute og bestilte mon kyllingsalat før jeg satte meg
Få minutter etter fikk jeg en av de bedre kyllingsalat jeg har spist.
Imponert over service og kvalitet

Dato for besøk: juni 2023
Takk, synn_vej2014

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette ble vi veldig glade for å lese.
Takk for besøket og varmt velkommen tilbake til oss! :-)

Anmeldt 4. mai 2023

Hadde ikke booket bord, venter kanskje mellom 10-15 min på å bli satt ned ved et bord, da det aldri kom en hovmester. Vi ble satt ned, så at alle rundt oss fikk vann når de ble plassert ned, dette gjorde ikke vi. Fikk bestilt mat, alt dette var greit. Først fikk vi forret, ingen kom å spurte om maten var god, ingen spurte om mer drikke selvom glassene var tomme. Vi fikk hovedrett, spiste lite av dette, men fortsatt ingen som kom å spurte om maten smakte, jeg tenker da at når du ser at det er masse mat igjen på fatet burde dette være et spørsmål for best mulig service. Kom en servitør for å informere om at kjøkkenet stengte snart, men ikke noe spørsmål om drikke eller om maten smakte. Dette synes jeg er dårlig

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Benedicte M
GRC Olivia, Other på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2023

Hei Benedicte,
Vi ber virkelig om unnskyldning for dette og kommer selvsagt til å se over våre rutiner fremover. Vi setter stor pris på all feedback og takker så mye for at du tok tid til å skrive til oss!

Anmeldt 23. april 2023

Det kommer ikke til å skje at jeg anbefaler dette stedet!
Det er helt uakseptabelt med de prisene de har der, og spesielt at de er så «lure» å skrive med liten skrift på drikkemenyen at det er 10 cl i et glass prosecco til 115,- kr!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Anne-Grete F
GRC Olivia, Other på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2023

Hej Anne Grete,
Det är självklart inte vår mening att "lura" våra gäster, beklagar verkligen om du uppfattade det så.
Tack för din feedback!

Anmeldt 19. mars 2023

Gå ikke innom for et glass prosecco! Et glass prosecco til 115 kr som kan beskrives best som langt under halvfullt/to slurker er smålig og egentlig fullstendig latterlig.
Aldri mer Olivia verken for drikke eller mat.

Dato for besøk: mars 2023
2  Takk, 7671linem
Olivia Restaurants, Other på Olivia Østbanehallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2023

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, vi setter stor pris på all feedback vi får og det hjelper oss til å bli bedre.

Ønsker deg varmt velkommen ved en senere anledning.

Reisende som så på Olivia Østbanehallen, så også på

Har du vært i Olivia Østbanehallen? Del dine erfaringer!