Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suverent gode vafler”
Anmeldelse av Haralds vaffel

Haralds vaffel
Vurdert som nr. 1 av 66 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 2 - USD 8
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Helt enormt gode vafler med unike og annerledes toppings som feks bacon og blue cheese som jeg fikk oppleve i går, rått Vafler er ikke bare vafler på HV

Dato for besøk: november 2018
Takk, ChristianK3504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (191)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 191 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Stort utvalg av deilige vafler. Dette stedet kan virkelig anbefales. Jeg elsker vafler med bacon.

Her kan du også kjøpe ferdig vaffelrøre, slik at du kan steke dine egne vafler hjemme.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, holgerh140
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

I denne gågaten finner man flere ulike spisesteder, med ulike konsepter. Haralds vaffel byr på ferske vafler med både tradisjonelt tilbehør (rømme, syltetøy, brunost), men også mange andre mer eksperimentelle valgmuligheter.

Dato for besøk: september 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Etter å ha hørt så mye om Haralds vaffel måtte jeg jo prøve en. Rett og slett skuffende. Ingenting spesielt med denne.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Dreamer804999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Kjempegode vafler. Variert utvalg av topping som passer både voksne og barn. Edru priser. Tipp topp!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Wenche R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haralds vaffel, så også på

 

Har du vært i Haralds vaffel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din