Verdens beste vafler!! Anbefaler å prøve vegansk kokosvafler. De som jobber her er alltid hyggelige ☺️
7–11 av 215 anmeldelser
Har besøkt stedet ved flere anledninger, og det er de beste vaflene i Oslo! Min store favoritt er blåmuggost og bacon, som høres helt sykt ut, men smaker helt amazeballs! Kjempegøy å ta med venner og familie som er på besøk fra utlandet for noe litt annerledes. Selger også Tøyen-cola, så A+++++
Deilig vafler, hyggelig ansatte! #tiaerbest
Vaflene er varme og crispy! Anbefaler Harald’s Vaffel sterk!
Hvis du, som jeg, setter pris på soft is men god konsistens og nydelig smak av vanilje, ja så får du ikke det her..
Softisen var tydelig vis lagt på mye vann, smeltet og rant umiddelbart å smakte knapt noe i det hele tatt. Minnet litt om isen du får på strandbarene i enkelte «sydenland», hvor de renner bort nesten før du har fått lagt bankkortet/kontantene tilbake i bh’n/lomma.
Vaffelen var for det første hardt stekt, å manglet smaken av riktig god vaffel. Minnet mer om «institusjons-vaffel», du som har tatt en vaffel når du besøkte bestemor på gamlehjemmet skjønner nok hva jeg mener.
Jeg må si jeg er temmelig overrasket over at ett sted som selger kun to ting; vaffel og is, ikke klarte å gjøre det skikkelig!
Hei! Veldig kjedelig å høre at du haft negativ erfaring. Vi jobber hardt for å sikre topp kvalitet og topp digg norsk vaffelkultur. Vet ikke hva som har skjedd i ditt tilfelle, beklager hvis kvalitet ikke har vært på topp.
Softismiksen er laget i mindre volum uten konserveringsmidler. I disse sommerdager så vill den med det smelte ganske kjappt. Særlig servert på nystekt varm vaffel.
Hvis du gir oss en ny sjanse så skal vi spandere en digg vaffel på deg 🧡🙏🏼🇳🇴
Mvh Vaffelkulturminister Jonathan Larsson
Beste vaflene i Norge!
"" Representerer ekte norsk vaffelkultur🤩🤩🤩🤩 ""
Kan ikke skrive mer.... Blir sulten!
Prøv de sjæl 🥳