Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig sted, men hvor er spøkelsesdamen”
Anmeldelse av Kafé Celsius

Kafé Celsius
Vurdert som nr. 391 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Kafé Celsius finner du i historiske omgivelser på Christiania torv. I et hjørne av torvet, blant noen av Oslos eldste bygninger, ligger den sjarmerende kafeen som kan skilte med Oslos eldste rom, fra 1626. Kafeen har stort utvalg av småretter/lunsjretter, og enkelte hovedretter. Det er også mulig å bare ta noe varmt eller kaldt å drikke. Om sommeren har Celsius stor uteservering ut på torvet - spesielt populær på fine sommerdager.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Liker Celsius veldig godt. Morsomt å spise i et av de eldste restaurant lokalene i Oslo. Bra mat og hyggelig service. Men etter å ha spist her en rekke ganger, er jeg skuffet over ikke å ha sett spøkelses damen ved peisen enda. Men gir ikke opp :-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tour52225046548, Leder  på Kafé Celsius, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Så hyggelige kommentarer!

Trur spøkelses dama var her å knuste et glass for litt sida, bare å prøve igjen ;)

Vi gleder oss til å se deg igjen!

Med vennlig hilsen
Sofia Christin Lindén
Kafé Celsius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 339 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Denne kafeen er en av byens beste uterestauranter på sommeren.

Vi bestilte Skagenrøre og hvitvin, og ble ikke skuffet i forventningene. Mye og utrolig god mat, rask service og vennlig personale gjorde dette til en flott opplevelse.

Det bitte lille skåret i gleden var at det var litt mye matrester på bakken - og dertil duer rundt bena.

Kommer allikevel svært gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tour52225046548, Leder  på Kafé Celsius, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Så utrolig hyggelige kommentarer!
Ska se til at det blir litt bedre ryddet fremover så skal vi nok slippe duene og! :D

Med vennlig hilsen,
Sofia Christin Lindén
Kafé Celsius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Vi var 3 personer som var her for en middag. Vi fikk god mat og god drikke. De ansatte gir rask og god service.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Ute serveringen er ikke bra. Venter lenge på betjeningen kommer med meny....så etter 20 min fikk vi bestille og vi rakk bare en par øl....nye 20 min før ølet kom. Flere gjester kom og gikk siden ingen betjening kom. Måtte gå in for å betale...summen ble tastet in i kortterminalen...jeg fikk den i hånda og betjeningen gikk.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Tanja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Restaurant som ligger fint til, litt utenfor de store turistfellene som Aker Brygge og Carl Johan. Celsius har stor uteplass og en kortfattet meny. Har spist fiskesuppen flere ganger og den er nydelig!! Personalet er stort sett hyggelige, men kan tidvis være litt vanskelig å få tak i! Jeg skulle gjerne ha bestilt mer drikke, men fikk ikke øyekontakt med noen, så droppet det.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Hannem81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafé Celsius, så også på

 

Har du vært i Kafé Celsius? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din