Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk

“Sol etter jobb”
Anmeldelse av Kafé Celsius

Kafé Celsius
Vurdert som nr. 407 av 1 840 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservater
Beskrivelse: Kafé Celsius finner du i historiske omgivelser på Christiania torv. I et hjørne av torvet, blant noen av Oslos eldste bygninger, ligger den sjarmerende kafeen som kan skilte med Oslos eldste rom, fra 1626. Kafeen har stort utvalg av småretter/lunsjretter, og enkelte hovedretter. Det er også mulig å bare ta noe varmt eller kaldt å drikke. Om sommeren har Celsius stor uteservering ut på torvet - spesielt populær på fine sommerdager.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Hvor går man etter jobb i Oslo sentrum om man vil nyte sol og varme ? , jo dette stedet er et godt alternativ. Lunt sted å sitte ute, og sol ganske lenge på ettermiddagen. Men ikke forvent allverdens av mat opplevelse om du også er sulten. Sol og drikke er her prioritet 1. Vi spiste blåskjell, og som hovedrett var det en litt liten porsjon, men god, andre steder ville den ha vært en forrett. Ok priser, men ikke direkte billig. Vi går hit ofte på grunn av beliggenhet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (334)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 334 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2019

På Christiania Torv (ved Christian IVs hanske fontene !) finner du Kafe Celsius.Veldig koselig på uteserveringen her. Saueskinn å sitte på ! Prosecco kr 98 pr glass, men fikk ganske lite av den i et høyt glass. Hvitvinsglasset derimot (husets til kr 98) var raust fyllt med innhold. Hyggelige servitører. Det kom mange gjester mens vi var der på en torsdag kveld for å spise middag, så her er det nok populært i helgene.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019

På en solskinnsdag i Kvadraturen vil mange lunsje ute, og det er travelt på Celsius. De ser ut til å ha for få servitører, som piler fram og tilbake opptatt av ikke å møte blikket ditt. Vannet på bordene er noen timer gammelt og lunka. Olden boble er kaldt, men det tar lang tid før matbestillingen blir tatt imot. Vi er en gruppe på 6, og det er mange slike akkurat nå. Jeg bestiller hvitvinsdampede blåskjell, noe jeg husker fra 10-15 tilbake var skikkelig delikatesse her.

Porsjonen er enorm. Blåskjellene er friske, ganske små, men ikke overkokt. Sausen smaker bare saltvann med litt sitron i. Vanskelig å spore hvitvinen eller fløten. Det står "urter" i menyen, men den eneste antydningen til urter er en stilk deprimert persille. For noen år tilbake kunne man lukte hvitvinen i reduksjonen, smake en anelse chili og hvitløk, og blåskjellene var raust dekket med friske urter.

Bordfølget spiser skagenrøre og chevre salat. Store tallerkener med noen gedigne skiver med pålegg lesset på og pyntet med noen salatblader lander på bordet. Chevren er en real kladeis - er det meningen man skal trøkke i seg hele ostehjulet?

Det eneste som rettferdiggjør de stive prisene er beliggenhet og størrelsen på porsjonene. Nei, det var triste greier.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rasa Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019 via mobile enheter

Ligger fint til rett ved festningen. Kom for et raskt måltid før teater. Alt unnagjort på under en time. Begrenset men variert meny. Spiste hamburger som var tørr og med lite smak. Stekte potetbåter var en nedtur. Maten overpriset i forhold til kvalitet.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 548arnet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Pasta med reker, blåskjell og kreps var utrolig kjedelig. Krepsen var frossen, rekene kom fra lake og pastaen tørr. I tillegg var det dyrt og lite oppfølging av bordet.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, karolinem841
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafé Celsius, så også på

 

Har du vært i Kafé Celsius? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din