“Nydelig middag!”

Kafé Celsius
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Kafé Celsius finner du i historiske omgivelser på Christiania torv. I et hjørne av torvet, blant noen av Oslos eldste bygninger, ligger den sjarmerende kafeen som kan skilte med Oslos eldste rom, fra 1626. Kafeen har stort utvalg av småretter/lunsjretter, og enkelte hovedretter. Det er også mulig å bare ta noe varmt eller kaldt å drikke. Om sommeren har Celsius stor uteservering ut på torvet - spesielt populær på fine sommerdager.
Anmeldt 4. oktober 2020

Svært smaksrik opplevelse, spesielt oksekjake med bl a pepperrotkrem og rødbetmos! Herlig!
Blid og oppmerksom betjening! Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, 528cathrind

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble glemt av og fikk hverken Mathias eller drikke. Vi så andre fikk som etter oss og vi fikk også spørsmål fra servitører om vi hadde bestilt, noe vi sa ja til.
Når vi fikk maten fikk mannen en liten burger med masse potet og brød🤣 og jeg fikk blåskjell som ikke var spisende 😣vi fikk rabatt på vår handel, det var det eneste positive 😏

1  Takk, Travel379366
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet her for noe godt å drikke på uteserveringen en sommerdag nå nylig. Kjempegod service med påpasselige kelnere som hele tiden sørget for å følge opp bordene. Flott beliggenhet med lite trafikkstøy.

2  Takk, Rune1973
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Hvor går man etter jobb i Oslo sentrum om man vil nyte sol og varme ? , jo dette stedet er et godt alternativ. Lunt sted å sitte ute, og sol ganske lenge på ettermiddagen. Men ikke forvent allverdens av mat opplevelse om du også er sulten. Sol og drikke er her prioritet 1. Vi spiste blåskjell, og som hovedrett var det en litt liten porsjon, men god, andre steder ville den ha vært en forrett. Ok priser, men ikke direkte billig. Vi går hit ofte på grunn av beliggenhet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Bunny-and-Clyde
Anmeldt 6. september 2019

På Christiania Torv (ved Christian IVs hanske fontene !) finner du Kafe Celsius.Veldig koselig på uteserveringen her. Saueskinn å sitte på ! Prosecco kr 98 pr glass, men fikk ganske lite av den i et høyt glass. Hvitvinsglasset derimot (husets til kr 98) var raust fyllt med innhold. Hyggelige servitører. Det kom mange gjester mens vi var der på en torsdag kveld for å spise middag, så her er det nok populært i helgene.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 116vivif

Reisende som så på Kafé Celsius, så også på

Har du vært i Kafé Celsius? Del dine erfaringer!