“Veldig god kyllingsalat”

Kafé Celsius
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Kafé Celsius finner du i historiske omgivelser på Christiania torv. I et hjørne av torvet, blant noen av Oslos eldste bygninger, ligger den sjarmerende kafeen som kan skilte med Oslos eldste rom, fra 1626. Kafeen har stort utvalg av småretter/lunsjretter, og enkelte hovedretter. Det er også mulig å bare ta noe varmt eller kaldt å drikke. Om sommeren har Celsius stor uteservering ut på torvet - spesielt populær på fine sommerdager.
Anmeldt 14. februar 2024 via mobile enheter

Stakk innom for lunsj og fikk servert en veldig god lun kyllingsalat. Trivelig atmosfære i en historisk bygning. Anbefales om du er på utkikk etter et fint lunsjsted.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Cathrine S

Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Perfekt til en lørdags lunsj ute i sola. God plass for barnevogn. Litt lenge å vente på maten, men når den kom var den helt nydelig. Vi spiste Skagen røre og skalldyr pasta begge veldig godt. Litt lite utvalg i barnemeny

Dato for besøk: september 2023
Takk, Heidi D
Anmeldt 17. september 2023

Veldig dårlig mat! Bestilte en beefburger og det var noe av det dårligste jeg har spist noen gang. Smakløst, ferdigprodukt - fikk vondt i magen etterpå. Veldig lite rødvin i glasset også. Dårlig service generelt - styr unna stedet.
Veldig hyggelig bakgård.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Anne Marie B
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Veldig positivt overrasket, ut fra endel tidligere anmeldelser på dette stedet. Pastaen var nydelig, med god smakfull saus, reker og noen få blåskjell. Faktisk en av de beste pastaretter jeg har spist og det er mange.. Håper dette ikke var tilfeldig i dag.. Min mann spiste Skagenrøre, godt brød og meget smakfullt. Unge flerspråklige servitører, hyggelige nok på en solfylt deilig dag i Oslo

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Lizzy264
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Spiste en saftig, men smakløs biffburger, uoppmerksomme servitører, fin uteplass i ettermiddags-/kveldssol med mange besøkende.

Takk, ionwe

Reisende som så på Kafé Celsius, så også på

Har du vært i Kafé Celsius? Del dine erfaringer!