Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei mat før forestilling”
Anmeldelse av TUKTHUSET Mat&Drikke

TUKTHUSET Mat&Drikke
Vurdert som nr. 623 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 39 - USD 345
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018

Spiste her før forestilling på Folketeateret. Hadde egentlig tenkt å bestille pizza, men det gikk ikke an denne kvelden. Bestilte da reker i stedet og noe potet-lignende som siderett. Ble ikke helt fornøyd med rekene, som var veldig store og jeg fikk ikke helt til å traktere dem med bestikket mitt. Potet-side-retten (som ikke var potet, men noe lignende) smakte godt. De jeg spiste sammen med spiste ikke reker, og de var mer fornøyd enn meg, så det ser ut til at det var jeg som var uheldig med mitt valg.

Pluss for at vi fikk bord uten å ha bestilt bord på forhånd (selv om vi bare fikk det en avgrenset periode).

Mener mengden mat kunne vært noe større med tanke på prisene, men ok.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3539 av 120 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Var en gruppe på 7 personer, der omtrent alle hadde bestilt pizza. Pizzaen var kald og ikke spesielt god, vi bestilte dip til pizzaen, men den kom aldri. Først da vi hadde betalt for maten og vare klare til å gå kom dippen. Drikke ble glemt underveis.

Servitøren gjorde nok så godt hun kunne, men til syvende og sist holder det ikke.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Monica L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Maten var god og det var spennende meny. Helt elendig service og det var ikke bare oss. Vi fikk maten etter 1,5 timer og da hadde jeg purret to ganger. Jeg satt med tomt ølglass, kelnerne gikk forbi flere ganger. Helt umulig å få tak i kelner. Måtte gå til baren og purre maten og be om mer øl. Paret som satt ved siden av oss hadde samme problem. Det var dessverre så dårlig service at jeg ikke drar dit igjen.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariee80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig. pizza var veldig stekt og fyllet var da blitt veldig tørt, smakte som varmt, svidd knekkebrød med ost og skinke. De andre tre rettene var ok, men veldig små.
Må også trekke ned for at bare de ansatte kan bare kan engelsk. Vi synes at man fikk lite igjen for pengene her og kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tore696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
paulo l, Leder  på TUKTHUSET Mat&Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Takk for at dere gir oss en tilbakemelding,vi jobber med å bli bedre.
Velkommen ved en annen anledning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Ble møtt av hyggelig betjening. Kjøpte meny på deling. Fikk 4 retters. Fantastisk meny, og deilige smaker. God vin, godt øl. Veldig god bevertning underveis..definitivt et sted jeg kommer til å besøke mer.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 441anjal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
paulo l, Leder  på TUKTHUSET Mat&Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

takk og velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TUKTHUSET Mat&Drikke, så også på

 

Har du vært i TUKTHUSET Mat&Drikke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.