Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjøpe 3-retters meny gjennom”
Anmeldelse av TUKTHUSET Mat&Drikke

TUKTHUSET Mat&Drikke
Vurdert som nr. 677 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 39 - USD 345
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpe 3-retters meny gjennom Lets Deal. Kun 650 kr for to personer inkl. to glass musserende! Litt sterk Ceviche til forrett, men hovedretten - Picanaha - var kjempegodt. Desserten, Panna Cotta, var også veldig god. Ønsker du en smakfull matopplevelse så kan dette virkelig anbefale! Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, sigurdo603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
G6890WBpaulol, Eier på TUKTHUSET Mat&Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Takk for god anmmeldelse,vi skal sjekke styrken på cevichen !
mvh
Tukthuset mat og drikke

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 118 anmeldelser

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Vi var her en lørdag kveld, god stemning med live latinsk musikk. Startet med en av de beste Pisco Sour jeg ever har fått. God mat, god vin (super Savignon Blanc) og veldig hyggelig betjening. Avsluttet med en Mojito som var helt magisk! Absolutt verd å bruke en kveld her.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, RogerMorsund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020

Jeg liker å oppsøke det uvanlige, og gjerne latinske i alle byer jeg besøker. Og her, i hjemmebyen, fins faktisk bedre mat enn andre som er så populære for tiden. Og, uten tvil det beste pisco sour i byen. I kveld var det latinsk musikk. veldig koselig. Betjening er ekte og sjarmerende. Jeg, som er vanligvis er så kritisk, er kjempe fornøyd!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 50Ann2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020

Ikke noe spesielt med dette stedet. Maten var kjedelig og pregløs, servicen var ikke veldig god, inventaret tilårskomment. De spilte søramerikansk livemusikk med altfor høy lyd som gjorde det vanskelig å snakke med hverandre uten å måtte skrike over bordene.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Sigurd B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020

Vi var to par som tilbragte selveste valentineskvelden på Tukthuset ved en tilfeldighet. Servitøren presenterte for dagen en tre retters meny med tilhørende drikke til en meget hyggelig pris, og vi bet på agnet. Og angret IKKE. Maten både smakte nydelig og var veldig iøynefallende. Servitøren var svært hyggelig og kunnskspsfull. Vi hadde minimalt å utsette på dette måltidet, og kjenner oss ikke igjen i de negative omtalene vi også kan finne for spisestedet. Skulle nesten tro de var fabrikkerte!! Anbefaler stedet på det sterkeste!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Arve70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TUKTHUSET Mat&Drikke, så også på

 

Har du vært i TUKTHUSET Mat&Drikke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din