Wifi fungerer omtrent aldri, og dårlig plass. Men toget gikk iallfall på tide. Ikke sats på å jobbe... les mer
Veldig ubekvemme seter for en lang tur. Gøteborg - Oslo. Ellers var drikke automatene greie og... les mer
Reise med tog t/r Geilo - bra komfort og veldig effektivt både tidsmessig og kostnadsmessig. På reise tilbake i dag (19.1.19) Mangler vi både wifi og kaffemaskin i komfortvogna. Men den hyggelige betjeningen sa at jeg kunne hente meg kaffe i kaffevogna. Verre var det at det ikke er tilgjengelig. Når jeg i november reise med sørlandsbanen var internett også svært dårlig.
I dag var det åpning av "hurtigtoget" på vestfoldbanen. For å markere dette hadde NSB gratis togtur mellom kl 1000 og 1600 mellom skien og larvik. Hadde med oss en på 2,5 år som syntes dette var spennende da også var han første togtur. Dette var mange både store og små som benyttet seg av tilbudet. Flott at kan redusere reisetiden på vestfoldbanen
Dette var ikke mye å skryte av. Sovekupe for 2 er så liten at du knapt kan snu deg, men man skal jo bare sove der. Sove er nesten umulig med så bråkete tog. Så trist det er i restaurantvognen, nei huff. Veldig god pølse med lompe og veldig god seng å ligge i.
Prisen på 0,5l boksøl til kr 95 er vel noe drøy ( i butikk koster den ca kr 29 ) da man ikke er på en "ordentlig restaurant". Hadde det ikke vært for pølsa og senga ville 2 stjerner vært nok.Dette var nedtur!
Grei kantine, dem serverer varm mat. Det eksperimenteres med rare matretter, kanskje dem burte komme ned på jorda og servere norsk husmanskost? Det serveres både lunsj og middag.
Har tatt tog fra Molde til Arendal.har aldri vært borti så hyggelig personal i Norge.Fantastisk tur,kan ikke si noe annet😊
Har i kveld (28.juli slik at NSB kan identifisere sin kranglevorne konduktør) sendt 4/6 familiemedlemmer med nattoget fra Bergen til Oslo for å dra på Norway Cup. Da jeg snakker til konduktøren på perrongen etter å ha plassert familien på sine plasser kommer jeg på hvorfor vi ikke tar noe særlig tog bortsett fra til Finse. Og bortsett fra at Bergensbanen i 2018 bruker minst like lang tid som i 1909 da den åpnet (!) Jeg forteller ham at jeg har installert fire familiemedlemmer ombord, men at billettene er bestilt på NSBs App på MIN telefon. Men jeg forteller ham om dem nå og viser billettene på MIN telefon med skiftende bilde og det hele og sier jeg har sendt bilder av billettene til dem ombord. Han kvitterer at det er som å ta bilde av en hundrelapp og prøve å betale med den. Telefonen som har gjort bestillingen MÅ befinne seg på toget. Jeg prøver å si at i 2018 kan man i svært stor grad dele billetter på fly og hotell uten slike restriksjoner. Han holder på sin hundrelapp historie og påpeker at jeg er kranglevoren og høylytt. Jeg sier at jeg høflig henvendt meg til ham, men ble trøblete møtt. Det ender med at jeg ringer fruen og sier hun må belage seg på en ubehagelig billett kontroll. Takk skal dere ha NSB blir fly på oss i fortsettelsen.