Lagre
Vennlig betjening, men du vet ikke hva du får

Reiser ofte strekningen Stavanger Kristiansand og har gjort det i mange år. Tror bare jeg har... les mer

Anmeldt 3. juli 2022
HiOlsen
Vy wifi 2023

Som noen skrev i 2019 : Reiser ofte mellom Kristiansand og Oslo. Elendig dekning på wifi, som... les mer

Anmeldt 29. desember 2022
523oleh

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 403,47
fra USD 504,09
fra USD 43,16
fra USD 43,41
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Blir stadig møtt på litt frekke og uhøflige konduktører, sier ikke att alle er det, men senest i dag tidlig så ble jeg møtt på en som skulle se billetten min, hun startet med å spørre meg med en frekk tone om jeg hadde billett og når hun så jeg var student så svarte hun «kan du vise meg studentbiletten din» og da jeg hadde latt henne få se bevise mitt, så bare stakk hun uten å takke.

Har hendt flere ganger, er som regel kvinner som er frekke imot meg, mennene har spurt meg fint og alltid takket. Jeg som sliter en del med sosialangst får bare mindre lyst til å ta transporten når mange må være så utrolig frekke imot meg. Hadde hjulpet mye med å spørre på en høflig måte og takke etter att jeg har vist det de har spurt om.

Snakket med en kollega av meg og han mener også mye av det samme som meg, att mange kvinner i denne bransjen kan være litt rappkjefta.

Dato for opplevelse: august 2020
3  Takk, ida_b0rstad
Anmeldt 26. juni 2020

Hvis det er slik at samfunnet ønsker at vi bruker kollektivt så burde ikke prisen på tog kontra bil være slik at jeg må betale 3x så mye for 2 personer å reise med dere som det koster for personer å kjøre bil, beklager, men her skal det brennes diesel i sommer. Håper dere etterhvert kan bli konkuransedyktige !!!

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, bj_rneriks2020
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Kjøpte billett via appen. Vi viste ikke hvilket tog vi rakk hjem. Men appen var kjekk å kjøpe billett Konduktørene begge veier var høflige. Toget var punktlig. Tross rush hjem. Bruker toget igjen

Dato for opplevelse: mars 2020
1  Takk, 894hannes
Anmeldt 11. desember 2019

Er for dumt at toget skal være innstilt hver eneste dag. Dere gjør det veldig vanskelig å se positivt på kollektivt når det er så elendig

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, 648idae
Anmeldt 8. desember 2019

Reiser ofte mellom Kristiansand og Oslo. Elendig dekning på wifi, som oftest ingen. Dårlig de kan reklamere med gratis wifi dekning på reisene når jeg opplever at det kun virker 10% av de gangene jeg reiser. Tog prisene er blitt for dyre. Godt det kommer andre aktører inn, det kan jo ikke bli verre enn det er nå. Vy skuffer!

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, thomaslD3847JQ