Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vennlig betjening, men du vet ikke hva du får

Reiser ofte strekningen Stavanger Kristiansand og har gjort det i mange år. Tror bare jeg har... les mer

Anmeldt 3. juli 2022
HiOlsen
via mobile enheter
Ubrukelig nett selv om det blir markedsført som fullt fungerende.

Kjørte buss fra Oslo til Hemsedal og det var en fin tur. Det var viktig for meg å ha nett på bussen... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Stay39934789439
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 204 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 387,61
Mer informasjon
fra USD 558,67
Mer informasjon
fra USD 42,51
Mer informasjon
fra USD 41,70
Mer informasjon
Anmeldelser (204)
Filtrer anmeldelser
204 resultater
Vurdering fra reisende
79
36
18
11
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
36
18
11
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 204 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021

jeg skulle ta buss for tog mellom Oslo og Larvik. Starter med at jeg måtte ta en buss til drammen for å bytte til et tog. Bussen ender opp med å komme 10 minutter forsinket noe som gjorde at jeg måtte vente en time på neste tog. I dag prøver jeg å bestille en billett som jeg betalte med vipps. Betalingen går gjennom og penger blir trukket fra konto, men deretter får jeg beskjed om at betalingen har feilet. latterlig dårlig.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, S7017NAerikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Ingen studentpriser lengre. Så å si identiske priser. Utrolig dårlig. Savner NSB! Dette skjer når høyrepolitikken og privatiserings-modellen får råde. Fortsatt utallige feil i app og på nettside, selv så lenge etter VY sin tilblivelse.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Z3465JVjonasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Ingenting er i rute. Noen som må hjem til jobb, men buss er 1,5t forsinket!!! Tog klarer ikke å kom på tiden heller. Atpåtill er det dyrt. Hold dere unna og ta taxi eller beina fatt! Angrer på at jeg gang på gang legger tilliten i en bedrift som ikke kan klokka...

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Woodvally
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Tenkte jeg skulle busse med sykkelen på jobb i sommer. Men VY innførte et gebyr på 110nok for å ha med sykkel. Det ble en kort karriere innenfor kollektivt. Blir bil i stede for buss!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 922catop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

I Skyss Reise Appen kommer også tog til Oslo opp som mulig ruteforbindelse til Arna (første stopp rett gjennom tunellen fra Bergen). Jeg kommer to minutt før toget skal gå og blir stoppet av en erfaren og myndig konduktør som lurer på hvor jeg skal. Til Arna svarer jeg, hvorpå han spør om jeg har Skyss billett, jeg bekrefter. Hvorpå han sier jeg ikke kan ta dette toget med Skyss billett. Jeg sier det er uheldig at det da fremkommer i Skyss sin ruteplanlegger, det er åpenbart ikke hans problem. Da kjøper jeg billett i Vy Appen sier jeg oppgitt. Men nei det går jo ikke, den må kjøpes før jeg går på toget, nå hører jeg bare halvt etter, begynner å få nok av Vy og deres maniske kontrollører (ikke min første gang) og elendige kundeservice. Jeg har passert konduktøren og er nå inne i den første vognen. Men konduktøren henger på, jeg kan ikke sitte i denne vognen, det er en komfortvogn som koster flere hundrelapper mer. Jeg stirrer olmt på ham og flytter meg tre vogner etter å ha vist ham kontrolldyret som kommer opp i appen. Jeg meddeler i det han passerer meg igjen at dette blir nok en anmeldelse av Vy’s elendige kundeservice på Tripadvisor. Hva driver egentlig Vy med? Det er et trist selskap.

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser