Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vennlig betjening, men du vet ikke hva du får

Reiser ofte strekningen Stavanger Kristiansand og har gjort det i mange år. Tror bare jeg har... les mer

Anmeldt 3. juli 2022
HiOlsen
via mobile enheter
Ubrukelig nett selv om det blir markedsført som fullt fungerende.

Kjørte buss fra Oslo til Hemsedal og det var en fin tur. Det var viktig for meg å ha nett på bussen... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Stay39934789439
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 204 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 387,61
Mer informasjon
fra USD 558,67
Mer informasjon
fra USD 42,51
Mer informasjon
fra USD 41,70
Mer informasjon
Anmeldelser (204)
Filtrer anmeldelser
204 resultater
Vurdering fra reisende
79
36
18
11
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
36
18
11
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 204 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Flott togtur. Konduktørene var behjelpelig spesielt fra Hamar til Oslo 13 sep 21. Han var høflig og kom med gode råd. Tommel opp.

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Setene er ukomfortable. Internettet er ELENDIG. Til og med 4g mellom Drammen og Sandvika er ubrukelig. Stadig forsinket, som vanlig. Skulle ønske de fikk noen konsekvens for sine feil og mangler. Hilsen tog pendler Oslo - Skien. Dessverre er de det eneste vi har. Dessverre

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, ShinraFoodInc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021

Midt i nedstengingen bestilte vi dyre og fleksible togbilletter fra Bergen til Oslo. Da vi måtte endre de 2 uker før avreise og heller ville reise fra Trondheim til Oslo så var det ikke mulig - måtte kjøpe helt nye billetter. Både SAS og Hurtigruten var fleksible men VY nektet å refundere noe som helst...

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 528frodel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

jeg skulle ta buss for tog mellom Oslo og Larvik. Starter med at jeg måtte ta en buss til drammen for å bytte til et tog. Bussen ender opp med å komme 10 minutter forsinket noe som gjorde at jeg måtte vente en time på neste tog. I dag prøver jeg å bestille en billett som jeg betalte med vipps. Betalingen går gjennom og penger blir trukket fra konto, men deretter får jeg beskjed om at betalingen har feilet. latterlig dårlig.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, S7017NAerikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Ingen studentpriser lengre. Så å si identiske priser. Utrolig dårlig. Savner NSB! Dette skjer når høyrepolitikken og privatiserings-modellen får råde. Fortsatt utallige feil i app og på nettside, selv så lenge etter VY sin tilblivelse.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Z3465JVjonasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser