Åpen i dag: 07:00 - 23:00
Se gjennom høydepunkter
Dårlig wifi

Wifi fungerer omtrent aldri, og dårlig plass. Men toget gikk iallfall på tide. Ikke sats på å jobbe... les mer

Anmeldt 11. august 2024
Erling F
via mobile enheter
2024 versjonens damptog

Jeg pendler hver dag til jobb og kommer alltid for seint både til jobb og hjem. Toget blir innstilt... les mer

Anmeldt 7. august 2024
Navigate19595621842
Sarpsborg, Norge
via mobile enheter
Les alle 292 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Anmeldt 16. september 2023

Alltid forsinkelser, holder ikke tiden. Og tar seg godt betalt for det i tillegg. Dyrt, kan ikke benyttes om du må rekke noe der du skal.

Dato for opplevelse: september 2023
1  Takk, kentNor1
oyvindsols, Guest Relations Manager på Vy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Hei, og takk for tilbakemelding.

Dessverre er infrastrukturen på jernbanen i Norge ikke i den standen den bør være. De fleste forsinkelser skyldes feil på sporet, strømmen eller signalanlegget.

I Norge er det Bane NOR som eier og driver alle skinner, strøm, signaler og jernbanestasjonene. Vy er ett av fire selskaper som kjører passasjerer. Når det er feil på Bane NORs infrastruktur, går det dessverre ut over våre reisende.

Om du skriver litt mer om hvor du reiser, så kan vi svare på konkrete spørsmål om hvorfor det er innstillinger eller problemer, på akkurat din strekning.

Du kan også kontakte oss i sosiale medier. Vi svarer raskt, og du kan sende oss direktemeldinger på Facebook, Instagram og X/Twitter. Det finnes også en chat-funksjon på vy.no, som er åpen fra 0700 til 2300 de fleste dager. Vi kan også kontaktes på telefon 61 05 19 10, som også er åpent 0700 til 2300.

Anmeldt 29. august 2023 via mobile enheter

Utrolig dårlig kundeservice, dessverre. Håper Vy kan forbedre seg i fremtiden.

Tog som går til tross for at man er på perrongen nøyaktig til tiden.

Takk, Anjjja193

Hei, og takk for tilbakemelding. Du skriver ikke noe om hvor du reiser, som gjør det vanskelig og svare på.

Men generelt så er det med tog som med fly, at det er en oppstartsprosedyre før togene kjører. På fly er den ganske omfattende, så derfor er alle som reiser med fly klar over at man må være ved gaten minst 15 minutter før det klokkeslettet flyet står ført opp med avgang.

Det er tilsvarende på tog. Om toget står med avgang 12:24, så skal det kjøre da. Minuttet før avgang, lukkes dørene, og lokfører går gjennom oppstartsprosedyrene før det kjører.

Om vi åpner dørene etter dette, må oppstartsprosedyrene starte på nytt, og toget vil da bli forsinket.

Fordi det er trangt om plassen på jernbanen, vil et forsinket tog også forsinke togene bak seg. Togene kan ikke kjøre forbi hverandre, og om vi da skulle vente på en enkelt passasjer som kommer til toget akkurat når toget skulle ha dratt, kan vi potensielt forsinke hundrevis av andre passasjerer både på dette toget, og andre tog på linjen.

Om du lurer på andre ting, kan du kontakte oss i sosiale medier.

Anmeldt 27. august 2023

Vy selger tjenester de ikke har intensjon om å levere. Anbefaler ikke å forhåndsbetale for tjenester fra Vy. Seterervasjoner, mat etc. De tar pengene, men leverer ikke. Ikke gi dem en krone før du er sikker på at de både evner og ønsker og oppfylle sin del av avtalen.

Takk, Bjørge B

Hei, og takk for tilbakemelding!

Du skriver ikke noe om hvor du reiser og hva dette gjelder. Så da blir det vanskelig å svare deg konkret på saken din.

På togene lønner det seg å kjøpe billett før du går om bord, siden det er et ekstra gebyr for salg om bord. Dette gjelder dog ikke på honnør.

Om du vil undersøke nøyere saken du nevner, så kontakt oss gjerne på tilbakemeldingsskjema på nettsiden. Om du ikke har fått et produkt du har bestilt, kan du ha krav på refusjon:

Anmeldt 25. august 2023 via mobile enheter

Dere bør snarest få noen som ikke er kjent på Oslo Lufthavn om å stå i ankomsthallen, bestille en billett i appen, og prøve å komme seg raskt på rett tog. Det er mildt sagt tragisk hvordan dere ikke har klart å gjøre det litt enklere for kundene deres. Ingen info om spor, ingen skilt som forteller hvilken perrong man skal hå til.

Og toget STINKER som om noen har gjort fra seg der, og det er kanskje nettopp det som har skjedd.

Uvirkelig og pinlig, i et så rikt land!

Takk, Susanne V

Hi, and thanks for your feedback.

We are sorry that you had problems to find the train at the airport. The trains are marked, there is signage right after luggage pickup, and escalators down to the platforms. There are two different trains from the airport, one called Airport Express (not run by us) and our Vy trains. They have different platforms, which are marked.

Apart from this, all our trains leave from the same platform.

We are sorry that the train was stinking. Never a good thing. Sometimes people mess up the train during the ride, but we try to keep it fresh by cleaning during the day.

Anmeldt 8. august 2023

Det er veldig sint fordei toget bli forsient fra lillestrom til dal men Det er tingen buss for tog. Jeg hadde ikke penger for taxi hadde penger for a kjope bilet. Jeg har ikke so et belle natt

Takk, Martin Ø
oyvindsols, Guest Relations Manager på Vy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2023

Hei og takk for tilbakemelding.

Det har dessverre vært mange feil på infrastrukturen i jernbanen de siste årene. Vy eier ikke skinnene, men er et av fire selskaper som kjører passasjerer. Når det er feil på skinnene, må vi innstille tog og skaffe alternativ transport. Det er ikke alltid enkelt fordi det må være ledig busser, ofte veldig mange busser. Et enkelt tog kan ta opp mot 800 passasjerer, så da må vi ha mellom 15 og 20 busser per tog.

Det betyr at det noen ganger ikke er mulig å få tak i nok busser i tide.

Det er Bane NOR som eier og driver skinner, strøm, signalanlegg og alle stasjonene.