“Michelin stjerne uten kontroll”
Anmeldelse av Restaurant A L'aise

Restaurant A L'aise
Vurdert som nr. 16 av 2 123 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 2 095 - kr 2 495
Anmeldt 11. november 2023

Har cøliaki, restauranten var informert i forkant av besøket. Nydelige retter. kokken eller servitører må ha glemt at en av gjestene halvveis i serveringen skulle ha glutenfritt alternativ. Det endte dessverre med at jeg ble dårlig og fikk resten av opplevelsen og kvelden spolert. Gir dårlig score når en restaurant i denne klassen surrer med maten.

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, irenehA1542CS
Jan Nielsen, Eier på Restaurant A L'aise, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Takk for tilbakemelding, veldig synd at du fikk en dårlig opplevelse og at du ble dårlig. Skal ta dette opp internt. Vi jobber stadig med å bli enda bedre. Rettene som ble servert var uten gluten. Mvh. Jan

Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

En mat opplevelse jeg aldri glemmer. Maten var fantastisk for både øye og munn. Alt var helt perfekt. Vinene vi fikk passet veldig godt til alle rettene vi ble servert.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Eggedalsfjell
Jan Nielsen, Eier på Restaurant A L'aise, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Hei, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en flott anmeldelse det setter vi meget stor pris på. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake igjen ved en senere anledning. Riktig god sommer.
Hilsen Team A Laise Jan

Anmeldt 7. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og vin i rolige og delikate omgivelser. Servicen er upåklagelig, noe av den beste jeg har fått.
Prisen står i stil med kvaliteten. Den er høy, men verdt det.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 34lasseg
Jan Nielsen, Eier på Restaurant A L'aise, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at du tok det tid til å skrive den, det setter vi stor pris på.
Håper å se dere tilbake snart, riktig god sommer.
Mvh Jan og Team A Laise.

Anmeldt 7. mai 2023 via mobile enheter

En av de mer gjennomført perfeksjonerte restaurantopplevelsene vi har hatt. Her stemmer alt av mat og vinmatching i et koselig miljø, samt et profesjonelt men hyggelig og varmt personale. Head chef var ute ved flere anledninger og snakket med gjestene, upretensiøs og med glimt i øyet.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Jan Erik D

Håper å se dere tilbake snart, riktig god sommer.
Mvh Jan og Team A Laise.

Anmeldt 17. april 2023

wow! dette var en opplevelse! Good mat, utrolig god service. selv om det var litt dyrt var det vert hver eneste krone. anbefales.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, bente s
Jan Nielsen, Eier på Restaurant A L'aise, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2023

Hei Bente, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en flott anmeldelse det setter vi meget stor pris på. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake igjen ved en senere anledning. Riktig god vår.
Hilsen Team A Laise Jan

Reisende som så på Restaurant A L'aise, så også på

Har du vært i Restaurant A L'aise? Del dine erfaringer!