“Nydelig mat og god service ”
Anmeldelse av Mela Cafe

Mela Cafe
Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

7 venner som skulle kose oss med mat og drikke. Nydelig og smakfull mat. God service. Alle ble skikkelig mette. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 376dagfinnn

Anmeldt 14. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat, og vi slapp å vente lenge før den kom! Hyggelig lokale :) husets vin smakte, og vi kommer gjerne tilbake hit! :)

Dato for besøk: februar 2024
Takk, victoriaforsgren
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Mat, stemning og service var helt tipp topp. Vi var et selskap på 6 midt i julebordsesongen og hadde en knall opplevelse! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Frederik G
Anmeldt 5. november 2023

Vi var 17 stk jenter booket et lang bord.
Han sa kunne ikke lage et rett til hver enkelt , han forslått buffet til oss.
Betalt 298 hver person til mat som er ikke nok til 10stk heller.
Jeg anbefaler ikke dra ditt Beklager å si det.
Veldig skuffet over hva har vi forventet.
Maten var ikke god heller.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Nada H
Anmeldt 4. november 2023 via mobile enheter

God mat som vanlig, men i dag var det helt elendig service! Vi fikk ikke drikken vi bestilte. Vi fikk heller ikke regningen når vi ba om det. Til slutt ga vi opp og gikk til kassen og betalte.

Dato for besøk: november 2023
Takk, bare152

Reisende som så på Mela Cafe, så også på

Har du vært i Mela Cafe? Del dine erfaringer!