Skuffende. Tørr pastami, litt eldre brød, kyllingen var fritert litt for lenge, Skagen smakte ikke ferskt og maten kom heller ikke samtidig. Maten ble også nesten litt for raskt ferdig til at den kunne vært laget på bestilling. Fikk vannkaraffel uten glass, måtte spørre om det, men alle glassene var skjoldete. Lokalet var skittent, med spindelvev i vinduene og støv på lampene.
Dårlig service, skulle neste tro de ikke ønsker for mange gjester. Vi prøvde å bestille bord til 6, men gjennom deres sider er det kun mulig å bestille inntil 5. Sendte da først mail om bord til 6 perifer kl14, men fikk svar om at det ikke var ledig, men sjekket deres sider og så at det var mulig å booke til 5 kl15, så gjorde det og sendte en ny mail om det var mulig å få et bord til 6 personer. Fikk da svar på at:«Det er dessverre bare plass til 5 ved det bordet i utgangspunkt, men hvis det blir noen andre som ikke dukker opp så kan det hende at det går :)» Vi endte med at kun 5 av oss dro, da det ikke var sikkert at vi ville få plass til alle. Det verste var, da vi kom fikk vi et bord til 7 personer… vi satt da rundt et bord med to ledige stoler. Det hele sier kanskje litt om deres ønske om gjester. Du betaler for maten før du får den også, strategisk kanskje?