Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende godt ”
Anmeldelse av Apsorn Thai Restaurant

Apsorn Thai Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 200 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: På Som Tam Thai Restaurant får man genuin thaimat tilberedt av thailandske kokker. Maten kan nytes i den hyggelige restauranten, tas med maten hjem som takeaway eller bestilles som catering. Om sommeren har restauranten en solrik uteservering. Som Tam ligger i 1. etasje i kulturslottet Soria Moria på Torshov, med inngang fra Krebs gate.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Ble positivt overrasket over maten her.
Det var ganske folksomt, så vi måtte vente ganske lenge.
Jeg bestilte Gaeng Ped Bed Yaang (and) og min far GaiYaang (kylling). Begge to var veldig fornøyde med maten. Det var særdeles og overraskende godt.

Det som trekker ned var ventetiden. Og at jeg til tider ikke følte meg veldig sett.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 720idunb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 157 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med det stedet her; god mat, hyggelig betjening og god stemning! Anbefaler retten moosatay!

Dato for besøk: november 2018
Takk, christinaemoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Ut å spise før kinobesøk. Thaimat av høy klasse. Spennende dessert. Lit trangt her. De serverer god øl fra Thailand. Eneste er at man må ha noe tålmodighet. Tok lang tid å få mat. Det var lørdag ..... Anbefales for de med god tid

Dato for besøk: september 2018
Takk, StigF_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde kjøpt slik Lets Deal med 3x retters. Veldig god mag og store posjoner. God smak på maten og trivelige lokaler.
Servicen gikk veldig tregt•vi måtte be om å få bestille drikke. Når maten endelig klm var de smakfull & god.Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Guccilpa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med Apsorn. Nydelig mat og oppmerksom serveringspersonale. Hadde ikke alle vinene på menyen, håper det er i orden til neste gang.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, FellowTraveler799320
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apsorn Thai Restaurant, så også på

 

Har du vært i Apsorn Thai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din