Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat til rimelig pris. Hyggelig personalet. Anbefaler.”
Anmeldelse av Apsorn Thai Restaurant

Apsorn Thai Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 197 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: På Som Tam Thai Restaurant får man genuin thaimat tilberedt av thailandske kokker. Maten kan nytes i den hyggelige restauranten, tas med maten hjem som takeaway eller bestilles som catering. Om sommeren har restauranten en solrik uteservering. Som Tam ligger i 1. etasje i kulturslottet Soria Moria på Torshov, med inngang fra Krebs gate.
Anmeldt 7. september 2020

Spiste middag sammen med familien.
Bestilte 3 retters middag. Alle var fornøyd med maten. Lokalet ok , Personalet hyggelig. Rask servering av mat. Sentralt.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, weronikar78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 157 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Apsorn på Torshov er en liten perle. Jeg var så imponert over maten at jeg endte opp med to besøk i august. Begge gangene hadde jeg med kokkeutdannete personer, som også var meget fornøyde. Servicen var også upåklagelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Nina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi hadde bestilt en fast 6-retter fra Letsdeal. Tre av rettene var veldig gode. To ikke gode. Og den siste kvalmende.

Forretter vårruller og svin-satay: Veldig godt.
Kylling-panang: Veldig godt.
Fisk i grønn curry: Veldig godt.
Scampi og kamskjell i en tomatisert saus: Ikke godt.
Stekt biff i østerssaus: Ikke godt.
Dessert fritert banan: Kvalmende. Men vi har tidligere erfart at vi ikke liker det veldig godt, så den tar vi på oss.

Servicen var relativt god. Men det trekker ned at de fire hovedrettene kom nesten samtidig. Først fikk vi to, og det var for så vidt greit. Men akkurat da vi hadde spist opp den første, kom de to neste. Så da satt vi med tre ulike hovedretter som vi måtte få spist opp før det ble kaldt. Det ble stress, og helt unødvendig. Det var nesten tomt i restauranten, så jeg aner ikke hvorfor de hadde sånn hastverk.

For vår smak var altså de kokosmelkbaserte rettene klart best. De andre anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Leif55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig lokalt spisested, men maten trekker dessverre ned. Forretten var kylling satay, smakte godt, men de minste kjøttbitene var i tørreste laget. Hadde kveite til hovedrett. God smak på saus og grønnsaker, men fisken var langt fra kveite og, lys og fin fisk, men ingen smak.

Vi diskuterte hvilken fisk dette kunne være. Ikke var det torsk eller sei, men mistenker de servere pangasius som kveite, noe som er uakseptabelt.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 150kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2019

Her har jeg spist flere ganger og de skuffer ikke.Denne gangen hadde jeg and og det var så godt at jeg ikke ville slutte å spise, men mett blir man jo etterhvert.
Kan helt fint anbefale denne restauranten!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, D3186LIthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apsorn Thai Restaurant, så også på

 

Har du vært i Apsorn Thai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din