Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert sted for middag med venner”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 22 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 101
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 18. november 2018

Vi er uten på spesertur etter arbeid og havner etterhvert forbi Bislet og begyner å tenke på å få oss middag. eldhuset dukkeropp og vi går inn. Anbefaler stedet for gos mat og behagelig betjening.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, petter eilert s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel0498, Leder  på Eldhuset BBQ Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Tusen Takk å velkommen tillbaka :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6872 av 148 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi var meget fornøyde både med mat og servise som vi fikk den dagen. Mannen bestilte hamburger og jeg tok BBQ pork med salat og søtpotet . Angrer ikke ett sekund. God opplevelse med masse gode smaker. Ølen som vi fikk anbefalt av servitøren passet utmerket til maten. Kan anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 679daris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel K, Leder  på Eldhuset BBQ Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Tusen Takk velkommen tillbaka :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Det nærmeste man kommer en perfekt burger i Oslo! Godt utvalg av øl, og hyggelig betjening.
Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, FruOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel K, Leder  på Eldhuset BBQ Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Tusen Takk hoper vi ses snart igen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

God mat med smak ,hykkelig atmosfære,hyggelig betjening.
Anbefales på det varmeste, vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Extraordinary423440
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel0498, Leder  på Eldhuset BBQ Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Tusen takk å velkommen tillbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Spiste combo med spareribs og brisket, mashed potatoes (uten gravy) og tomatsalat.

Veldig god smak på det meste, spesielt på brisket. Ser også appetittlig ut med et dryss av vårløk og chili ved servering. Tomatsalaten var ikke noe spesielt, smakløse tomater og vinagrette.

Hadde forventet mer kjøtt i forhold til pris og andre BBQ restauranter jeg har vært på. Var ikke sulten lengre når jeg gikk, men ble heller ikke mett. Neste gang bestiller jeg mer tilbehør.

Hyggelig servitør som var oppmerksom og serviceinnstilt.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, gunn_maganda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din