En utrulig fin å god resturant opplevelse. Beste BBQ jeg noensinne har smakt! kjempe hyggelig servitør.
104–108 av 240 anmeldelser
Tok lang tid å få maten.
Lokalene er iskalde, i hvertfall nede der vi satt.
Du betaler veldig mye for veldig lite.
Anbefales ikke.
Ikke barnevennlig, verken lokaler eller meny.
Vi tok en sving innom Eldhuset BBQ BAR på Bislett med store forventninger om god mat. Wow! Det ble innfridd og vel så det. Vi tok en kombirett Pulled Pork shoulder og Brisket of Beef med farmersalat og tomatsalat. Så mørt at det smelter på tunga smakt til med Eldhusets originale BBQ sauce. En himmelsk smaksopplevelse, og da har vi ikke nevnt søtpotetene vi hadde til. Vi var så fornøyd at vi delte en av Eldhusets spesialpølse som etterrett. Og servicen? Restaurantsjef Daniel Alfonso Kihlander og hans medarbeidere tok oss vennlig og godt imot og fulgte opp med rask og god service. Her er det bare å trille en sekser. Takk for maten! Karin & Einar
Tusen Takk Karin å Einar.
Ønsker dere hjertligt velkomna tillbake :)
Fantastisk mat og super service!
Bestilte Combo 2 (med Pulled Pork, Brisket of Beef, Mash Potatoes og Grilled Corn), og Key Lime Pie til dessert. Noe av det beste jeg har smakt på lenge!
Fint lokalet med kult interiør og behagelige sitteplasser.
Kommer garantert tilbake :)
Tusen takk Joanna hjertligt velkommen tillbaka :)
Veldig fornøyd. Veldig hyggelig og behjelpelig servitør. Kjempegod mat😊 behagelige stoler. Rent toalett. Stilig restaurant. Kommer tilbake👍
Tusen takk Andreas velkommen tillbaka :)