Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekte BBQ men delikat”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 21 av 1 590 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 102
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 29. januar 2019

Ordentlig BBQ med gode smaker og veldig godt tilbehør, men samtidig elegant og delikat. Deilig og avslappet stemning og jeg likte det robuste interiøret. Ølet fra Sagene Bryggeri var også veldig godt.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, FabianAJohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 146 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2019

En flott og hyggelig restaurant. Maten var god, passelig lydnivå slik at flere ved samme bord kunne delta i samtalen. Stedet anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vacation378851
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

For et fantastisk måltid
Kjøpte combo plate 2. Ribs og brisket. Den bedte BBQ jeg noensinne har smakt, kommer garantert tilbake!! Veldig god service og servering. Desserten salty caramel brownie var helt rå! Mye godt i øl og cider æ velge i

Dato for besøk: januar 2019
Takk, livedize
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

En utrulig fin å god resturant opplevelse. Beste BBQ jeg noensinne har smakt! kjempe hyggelig servitør.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Raymond M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Tok lang tid å få maten.
Lokalene er iskalde, i hvertfall nede der vi satt.

Du betaler veldig mye for veldig lite.
Anbefales ikke.
Ikke barnevennlig, verken lokaler eller meny.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tast93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din