Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk mat og super”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 17 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 102
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og super hyggelig betjening! Har besøkt stedet flere ganger og jeg like fornøyd hver gang. Alltid god og rask service og maten er himmelsk. Nytt favorittsted for meg.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toneh825
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 148 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Spiste smokey ribs og brisket of beef med maiskolber, søtpotetmos og løkringer. Til dessert ble det keylime pie og salt karamell brownie, himmelsk :-) hyggelig betjening og rolig atmosfære med fin Country musikk. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 280carina_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste. Bra mat, crispy fries og den hjemmelagde bbq sausen hever smaken enda mer.

Masse bra utvalg på øl også.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, janrune2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Når en leser så gode anmeldelser og blir positiv overrasket så leveres det service og mat av virkelig klasse. Anbefales alle som liker burgere, tilbehør og service!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Caspar M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Familie på fire der gutta var spesielt sultne. Ble møtt av en rolig og hyggelig servitør. Ikke noe mas, kun avslappet og profesjonell holdning til gjestene. Menyen var spennende og maten var meget god med gode smaker. Mye mat og alle gikk fornøyde hjem. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 137lars_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din