“Helt fantastisk mat og super”
Anmeldelse av Eldhuset Bbq Bar Bislett - STENGT

Eldhuset Bbq Bar Bislett
Prisklasse: kr 68 - kr 1 650
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og super hyggelig betjening! Har besøkt stedet flere ganger og jeg like fornøyd hver gang. Alltid god og rask service og maten er himmelsk. Nytt favorittsted for meg.

1  Takk, toneh825

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste. Bra mat, crispy fries og den hjemmelagde bbq sausen hever smaken enda mer.

Masse bra utvalg på øl også.

1  Takk, janrune2019
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Når en leser så gode anmeldelser og blir positiv overrasket så leveres det service og mat av virkelig klasse. Anbefales alle som liker burgere, tilbehør og service!

2  Takk, Caspar M L
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Familie på fire der gutta var spesielt sultne. Ble møtt av en rolig og hyggelig servitør. Ikke noe mas, kun avslappet og profesjonell holdning til gjestene. Menyen var spennende og maten var meget god med gode smaker. Mye mat og alle gikk fornøyde hjem. Kan absolutt anbefales.

1  Takk, 137lars_
Anmeldt 24. juni 2020

Veldig god mat fra en variert meny. Det var hyggelig og personlig service.
Det var rent og fint. God stemning.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Journey141197