Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 19 av 1 572 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 90
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra!! Vi kommer tilbake hit senere! Gode mat og god sørvis ❤️
Grei pris også.
(Jeg jobber like ved og visste ikke om sted før nå så jeg kommer garantert tilbake når jeg har mulighet til det)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Saerwen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (191)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 191 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste en fantastisk middag her med gode venner lørdag 18.juli.
Veldig god service fra start til slutt. Maten smakte utsøkt og det var store porsjoner. Veldig fine lokaler og alt er rent og fresht.
Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, terjeh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og super hyggelig betjening! Har besøkt stedet flere ganger og jeg like fornøyd hver gang. Alltid god og rask service og maten er himmelsk. Nytt favorittsted for meg.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toneh825
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste. Bra mat, crispy fries og den hjemmelagde bbq sausen hever smaken enda mer.

Masse bra utvalg på øl også.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, janrune2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Når en leser så gode anmeldelser og blir positiv overrasket så leveres det service og mat av virkelig klasse. Anbefales alle som liker burgere, tilbehør og service!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Caspar M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.