Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 51 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 108
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Nydelig spareribs, fantastisk god dessert.
Rustikk lokale med hyggelig service innstilt betjening...

Dato for besøk: september 2020
Takk, B6736LAanitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (159)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 159 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020

Svært god mat og rikelig porsjon, veldig god sørvis. Et fint sted å innta en fredagsmiddag på by'n. Tar gjerne en tur hit igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Robert M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og fin service, spiste comboplatter med forskjellige typer sliders som var noe for enhver smak. Veldig god BBQ saus

Dato for besøk: august 2020
Takk, Robert S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Dette er et sted hvor vi henger med både venner og familie. Spise litt eller mye. Bare ta ett glass eller sitte flere timer. Hyggelig atmosfære, supert lokale og god personlig service.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TrudeR20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig mat, god service, god atmosfære. Kommer tilbake hit! Utrolig koselig å spise brunch her med venner.

Dato for besøk: august 2020
Takk, SuperMegaDuperMario
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din