Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig atmosfære i denne”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 37 av 1 504 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 98
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære i denne rolige puben på Bislett. Vi stoppet her på vei til Wallmans. God deilig øl og en liten snack. Sprø og deilig pomfrieres med aioli til.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 162 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Nydelig spareribs, fantastisk god dessert.
Rustikk lokale med hyggelig service innstilt betjening...

Dato for besøk: september 2020
Takk, B6736LAanitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Svært god mat og rikelig porsjon, veldig god sørvis. Et fint sted å innta en fredagsmiddag på by'n. Tar gjerne en tur hit igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Robert M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og fin service, spiste comboplatter med forskjellige typer sliders som var noe for enhver smak. Veldig god BBQ saus

Dato for besøk: august 2020
Takk, Robert S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Dette er et sted hvor vi henger med både venner og familie. Spise litt eller mye. Bare ta ett glass eller sitte flere timer. Hyggelig atmosfære, supert lokale og god personlig service.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TrudeR20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din