Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt vel!”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 23 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 92
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Ble sett og godt tatt imot. Behagelig oppfølging av personalet hele tiden vi var der - ikke for mye, ikke for lite. Spareribs var til nå beste jeg har fått servert i Oslo - løsnet nydelig fra beinet, og hjemmelaget spicy saus på siden var perfekt. Godt utvalg av god drikke.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, kjellivarg2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 176 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Meget god mat av skikkelig kvalitet. Komfortabelt personale. Festlig plass og god "BBQ"-stemning. Fikk også deres egenlagde saus som smakte meget godt. Fine priser. Om jeg skulle ha påpeket noe liker jeg personlig å få en meny i hånden framfor QR-kode, men absolutt ikke noe som trekker opplevelsen ned.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Eivind B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Vi er superfornøyd hver eneste gang vi tar turen innom her. Her er det alltid god service, maten er laget med kjærlighet til gode å friske råvarer. Godt med sitteplasser både ute og inne . Godt utvalg på menyen av mat og drikke. Rause porsjoner og raske med servering. Vi er alltid fornøyd når vi kommer hit

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ann Katrin Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten! Både spareribs og vegetarburger var skikkelig bra! I tillegg mye godt å velge I av "sideorders".

Dato for besøk: juli 2021
Takk, lenemeretej2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

God mat, en solid burger og gode porsjoner, vanskelig å sette spissen på hva det manglet men kanskje «det lille ekstra».

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mortenferk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.