Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skjeldent dårlig”
Anmeldelse av Eldhuset BBQ Bar

Eldhuset BBQ Bar
Vurdert som nr. 18 av 1 553 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 84
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 12. september 2021

Var innom og for et matbit - servitør kunne ikke noe om matrettene så det ente opp med en hamburger. Noe så dårlig er det lenge siden jeg har fått servert. Dynket ned med en aller annen form for BBQ saus - Seige løkringer og hamburger så tørr, grå og smakløs at en nesten skulle tro den hadde ligget i stekovnen natten over. Styr unna dette var håpløst. h

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Terje K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (184)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 185 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Min absolutt favoritt i Oslo for dem som liker BBQ. Hyggelig atmosfære, hyggelig betjening, og maten gjør at jeg blir helt nummen i knæra. Veldig stort og godt utvalg av øl og mye lokalt.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Discover33981817535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Utmerket service og BBQ mat. Voksen familie fikk en flott mat opplevelse med godt øl som tilbehør i fine omgivelser.
Dette er et sted vi vil anbefale.

Dato for besøk: august 2021
Takk, eirskare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Jeg Spiste ribs med potetstappe og tomatsalat og dama spiste grillet kylling meg søtpotetfries og coleslaw. Var godt! Hyggelig og effektiv betjening. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og god service , vi valgte briscet og det var en mør opplevelse, det var heller ikke noen kostbar fornøyelse, så tommel opp.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Thomas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eldhuset BBQ Bar, så også på

 

Har du vært i Eldhuset BBQ Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.