“Serviceinnstilt og god mat!”
Anmeldelse av Eldhuset Bbq Bar Bislett - STENGT

Eldhuset Bbq Bar Bislett
Prisklasse: kr 68 - kr 1 650
Beskrivelse: I januar 2017 åpnet vi dørene til vår andre restaurant i Oslo. Velkommen til Eldhuset BBQ Bar Bislett!
Anmeldt 28. mai 2023

Dro familie på 5. To voksne og 3 barn. Serviceinnstilt betjening, hyggelig og imøtekommende på våre ønsker. Meget god mat. Er mye mat! Veldig fornøyd, og kommer definitvt tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Marie J

Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

God mat i en ujålete atmosfære.
Brisketten var kjempegod. Du får velge 2 tilbehør til fra en rikholdig liste.

Enkelte ganger var det litt lenge mellom servicen. Det kunne vært gitt litt mere informasjon om de ilike retter.

I forhold til hva du får et prisene helt ok. Nært opptil en full pott!

Dato for besøk: april 2023
Takk, 496vegardh
Anmeldt 4. mars 2023 via mobile enheter

Eldhuset bbq bar leverte virkelig i kveld. Sørstats bbq gjort på en meget tilfredstillende måte. Hjemmekoselig atmosfære og sprekkeferdig mett ved slutten på restaurant besøket.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, ToreyH14
Anmeldt 1. mars 2023 via mobile enheter

Valgte meg Eldhuset når jeg fikk bestemme hvor bursdagsmiddagen skulle inntas, og angret ikke et sekund på det. Vi ble godt tatt imot, og det var to voksne servitører på jobb som både hadde dreisen på menyen, servicen og småpraten. Maten var fantastisk deilig, til og med pulled pork var godt her, og det var absolutt verdt pengene. Godt å komme inn et sted også hvor de som jobber der fremstår som dyktige og erfarne. Kommer absolutt tilbake 😀

Dato for besøk: februar 2023
Takk, monsebakken
Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

Spearribsene var ikke møre og smakte for mye røyk, søtpotetfriesene virket heller ikke særlig gjennomstekt. Brisket of beef smakte veldig mye røyk også, og hadde ikke noe særlig mye smak annet enn røyken som gjorde at de ikke var særlig gode. Veldig skuffet da dette er en bbq resturant og maten vi bestilte er typisk bbq mat. Var også veldig lite utvalg av kjøttalternativ.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Amanda E