Vi booket direkte og ba om et oppgradert rom. Prisen var en positiv overraskelse, i likhet med alt annet. Vi fikk en suite, med nydelig utsikt til Oslos beste strøk, og kort gangvei til Oslos beste handlegate. Parkering var gratis og lett å finne. Hotellet har parkering til gjester i front og i bakgård. Selvsagt hadde en idiot med alt for stor Mercedes blokkert det meste av bakgården, men det var greit å finne plass i gatene rundt også.
Hotellet har en fin og uformell stil, men hyggelig personale i alle funksjoner og instanser. Vi hadde litt problemer med låsen på drøen, men det fikset renholdsdamen uten å fortrekke et smil...
Rommet var svært, stor nydelig seng, høyt under taket, grovt undermøblert ...men god plass er også plass. Badet var trangt, og nesten uten et eneste sted å sette fra seg noe. Derimot var det rent og pent, og en herlig dusj. Vanntrykket var dårlig, men det kunne resepsjonen beklage at var et lokalt problem som skulle fikses snart.
Hotell-TV fra Philips er alltid en historie for seg. Jeg aner ikke hvem som har tenkt ut betjeningslogikken på disse TVene, men vedkommende må gjerne reise hjem til planeten sin igjen. Å få det apparatet til å virke er blitt en vitenskap jeg etterhvert mestrer, så det går greit.
Og til dere som skal etablere hotell; Finn et firma som lager TVer beregnet på menneskehjerner.
Å regulere varmen på rommet går helt fint, hvis du vet hvor og hvordan. Man må bare fjerne panelet som skjuler termostaten, hvis man finner panelet da...
Det er rolig og godt på Saga Hotel. Man føler seg hjemme og det er godt å være gjest her.
Vi sov helt vidunderlig. Stille og godt hele natten.
Frokosten er helt vidunderlig. Det er rent og ryddig, ikke dynget på med store fat, men alt blir passet opp helt kontnuerlig, så det alltid er nok av alt. Det er mer enn nok bord og en god og avslappet stemning i frokostsalen, og skittent bestikk og tellerkener blir ryddet vekk umiddelbart. Maten er vidunderlig god, med nydelig nybakt brød, rundstykker, chiabatta og alt man kan ønske seg. Her har Stordalen & co (Aka: AS Kjip) masse å lære.
Det er egentlig ingen ting å sette fingeren på. Dette er et meget bra hotell, med en skyhøy X-faktor, som gjør at man bare nitrives, uten helt å vite hvorfor.