934Maren
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Martin Andersen, General ManagerSaga Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. nov. 2023
Hei 934Maren,

tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Jeg gleder meg til å dele din feedback med resten av teamet.

Varmt velkommen tilbake igjen!

Med vennlig hilsen,

5.5 km fra Saga Hotel Oslo
2.0 km fra Saga Hotel Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 9. oktober 2023

Ett fantastisk koselig hotel med mye sjarm. Rene rom med veldig god senger og en fantastisk god frokost. Vi kommer igjen ved en senere anledning. Litt unna sentrumskjernene, men det er helt greit. Stille og rolig strøk.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Tobben1967
Martin Andersen, General Manager på Saga Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2023

Hei Tobben1967,

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger. Jeg gleder meg til å dele dette med teamet.

Håper vi kan ønske velkommen igjen snart.

Med ønsker om en fantastisk dag!

Anmeldt 30. juli 2023

Vi hadde lest oss opp på nettet og fant ut at Saga Hotel på sin nettside tilbyr drop-in frokost for ikke-boende gjester for en 175 kroner. Da vi(to personer) kom inn spurte vi om dette, resepsjonisten gikk for å spørre noen og kom tilbake for å fortelle at det ikke var kapasitet til det i dag. Da burde Saga Hotel skrive på sine sider at drop-in frokosten for ikke boende gjesten KUN er mulig dersom det ikke er fullt med gjester på hotellet fra før. Eventuelt opplyse om at dette er et populært tilbud og at man kan risikere å ikke komme inn. Det at det ikke er nok plass er helt fair, men vi fikk inntrykk av at vi klokken 08:10 en søndag var de eneste som skulle på drop-in frokost. Dette ble vel også bekreftet siden resepsjonisten måtte spørre. Dersom drop-in frokost kun er et tilbud dere tilbyr når hotellet har lite gjester burde dette spesifiseres slik at man unngår å velge dette hotellet dersom man skulle ønske å for eksempel spise frokost med venner som ikke bor på hotellet. Førøvrig ble jeg klemt i døren da sensoren på døren ikke funker som den skal.

1  Takk, Mie Pernille O
Martin Andersen, General Manager på Saga Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2023

Hei Miepernilleo,

Jeg beklager sent svar på denne, ser ut som en teknisk glipp herifra. Vi har tatt dine tilbakemeldinger til gjennomgang og gjort nødvendige justeringer.

Mvh.

Anmeldt 10. juli 2023

Dette er et av mine favoritt hotell. Rolig plass. Lett og finne parkering. Kort vei til spisesteder. En liten gåtur og du er på Slottet. En liten gåtur og du er midt i byen/Sentrum. Hyggelig betjening på hotellet. Meget god frokost

Takk, Karl Ove J
Martin Andersen, General Manager på Saga Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Hei Karl Ove,

takk for tilbakemeldingen! Så utrolig hyggelig å høre at du hadde et fint opphold. Jeg gleder meg til å dele tilbakemeldingen med teamet.

Varmt velkommen tilbake.

Anmeldt 3. juli 2023

Saga Appartement har vi overnattet på noen ganger. Vi velger disse leilighetene fordi det er sentralt samtidig at det er et rolig strøk. Et kvartal fra Bogstadveien hvor det ligger mange butikker. Det er et pluss at de har parkering. Også for elbiler. Nydelig frokost. Ren og fin leilighet med balkong. Blir ikke siste gangen vi overnatter her

Takk, bodilmarienilsen2023

Hei bodilmarienilsen,

takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi setter veldig pris på det og jeg gleder meg til å fortelle teamet om din opplevelse og da spesielt frokosten.

Varmt velkommen tilbake!

Anmeldt 17. mai 2023

Fantastisk beliggenhet på Oslo Vest i stille og staselige omgivelser. Hotellet er ikke ikke så stort så man får en rolig og intim atmosfære. Parkering tilbys (trengte ikke selv, men verdt å nevne fordi det er vanskelig å finne gateparkering i området). Jeg fikk innvilget ønsket om sen utsjekk. Renhold er førsteklasses. Rommet var rent, ingen spor av slitasje, bekvemme senger og inneholdt en Nespresso kaffemaskin. Frokosten var overraskende bra: luksuriøst og med mye forskjellig å velge mellom. Virkelig en perle av et hotell som jeg ville ha valgt fremfor noen av de større hotellene i Oslo.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Ernko66
Stian Opsalhagen, Daglig leder på Saga Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2023

Hei Ernst,
Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte beliggenheten hotellet har og den stille og staselige atmosfæren. Det er flott å høre at renholdet var førsteklasses og at rommet var rent og komfortabelt. Vi setter pris på at frokosten vår var overraskende bra og at du betrakter oss som en perle av et hotell. Takk for støtten og anbefalingen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!